قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / غذای اصلی / آموزش مرغ بریان خانگی

آموزش مرغ بریان خانگی

آموزش مرغ بریان خانگی آموزش مرغ بریان خانگی

آموزش مرغ بریان خانگی


یک عدد مرغ کوچک را خوب شسته خشک میکنیم.
مرغ را نمک زده و فلفل دلمه وپیاز را خرد کرده داخل شکم مرغ قرار می دهیم وبه مدت 2تا8ساعت درون یخچال استراحت میدهیم.
بعد از این مدت پیاز و فلفل دلمه را از شکم مرغ خارج میکنیم.
و مواد درون مرغ که شامل گردوی چرخ شده, پیاز داغ ,رب گوجه,آلو,زرشک,رب انار,نمک فلفل و زعفران را آماده میکنیم وبا هم مخلوط میکنیم.
وقتی شکم مرغ را با مواد بالا پر کردیم با خلال دندان ران ها و بال های مرغ و همچنین شکم مرغ را میبندیم .
روی مرغ را با برس زعفران و روغن میمالیم .
کف ظرف مورد نظر پیاز حلقه شده چیده و مرغ را روی آن قرار داده و درون فر 240درجه قرار داده و بمدت 2تا3ساعت میپزیم.
در حین پخت دو سه بار مرغ را با احتیاط زیرورو کنید

.

  به کانال تلگرام آشپزمن (https://telegram.me/ashpazman ) بپیوندید.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش خوراک گوشت و سیب زمینی

مواد لازم: گوشت چرخ کرده            نیم کیلو پیاز متوسط                    دو عدد هویج خام رنده شده        …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *