قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / غذای اصلی / آموزش مرغ شکم پر بریان

آموزش مرغ شکم پر بریان

مواد لازم:
مرغ متوسط         یک عدد
روغن مایع            دوقاشق سوپخوری
کره آبکرده            یک قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده     یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل  از هر کدام یک قاشق چای خوری
گردو (ریز خرد شده)       نصف لیوان
جعفری و گشنیز ریز خرد شده  250گرم
زرشک               3 قاشق سوپ خوری
رب انار              5 قاشق غذا خوری
پیازمتوسط        یک عدد
سیر                  2حبه
نمک و فلفل و زرد چوبه   مقدار لازم

طرز تهیه:
 پوست مرغ رو بگیرید، داخل شکمش رو خالی کنید و تمیز بشویید. نمک و فلفل و  و زعفران رو با یک قاشق سوپخوری  روغن مایع مخلوط کنید و دور مرغ و داخل شکم مرغ رو با این مواد مزه دار کنید. برای یک ساعت اجازه بدید تا مرغ مزه دار بشه.
  زرشک رو خیس کنید و بعد از 5دقیقه آبکش کنید.
 پیاز رو رنده کنید و داخل تابه با یک قاشق سوپخوری روغن تفت دهید و سیر رو هم رنده کرده وبا پیاز کمی تفت بدهید.  سبزی رو هم  اضافه کرده و تفت بدهید،حالا  زرشک و گردو و رب انار رو اضافه کنید و اجازه بدید تا آب مواد کشیده بشه و خوب تفت بخورند. نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.
 مرغ رو روی سطح کار بگذاریدجوری که ساق مرغ رو به بالا باشه. داخل شکم مرغ رو با این مواد پر کنید. قسمت زیر شکم رو با خلال دندان فیکس کنید که باز نشه و پاهای مرغ رو هم با نخ نسوز ببندید تا موقع پخت باز نشه!
 فویل آلومینیم رو چرب کنید مرغ شکم پر رو روی اون بذارید و خوب ببندید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 سانتی گراد به مدت 2 ساعت بگذارید  بپزه.
 توی این مدت 2تا 3 بار، مرغ رو از فر در بیارید و روی اون مخلوط کره آب شده و زعفران بمالید و دوباره فویل رو ببندید و توی فر بذارید.
 بعد از 2 ساعت، فویل رو باز کنید و گریل رو روشن کنید و دوباره در فر بذارید تا مرغ برشته بشه!
 
میتونید مرغ رو روی گاز هم درست کنید. در اون صورت چند تا پیاز رو حلقه حلقه کنید و کف ظرف بچینید و مرغ رو به پشت روی اون بذارید. کمی آب روی مرغ بریزید و حرارت رو کم کنید.  
بعد از یکی دو ساعت که مرغ نیم پز شد کمی روغن در ظرف بریزید و اجازه بدید تا یک طرف مرغ سرخ بشه و بعد برگردونید تا طرف دیگه هم طلایی بشه و بعد سرو کنید.
میزان رب انار به ذائقه شما بستگی داره، میتونید کم و زیاد کنید و یا از مقداری رب آلوچه و رب گوجه هم استفاده کنید.

اگر دوست دارید که مواد شکم مرغ ملس باشه،میتونید چند قاشق شکر هم اضافه کنید.

سیر  را تفت دهید و زیاد سرخ نکنید چون طعم تلخی میگیرد.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش دمی لوبیا چشم بلبلی با شوید

مواد لازم: نمک و زردچوبه           به اندازه سیب زمینی               2عدد پیاز متوسط             یک عدد زعفران …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *