قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / پیش غذا / آموزش مرغ کنتاکی

آموزش مرغ کنتاکی

آموزش مرغ کنتاکی

آموزش مرغ کنتاکی

موادلازم:
دو تکه ران مرغ
یک لیوان پودر سوخاری کنتاکی
یک عدد تخم مرغ
نصف لیوان شیر یا آب

طرزتهیه:
ابتدا ران مرغ ها را با آب و پیاز و نمک و زردچوبه بپزید.
در یک ظرف شیر یا آب را با تخم مرغ هم بزنید و مرغهای پخته شده را در مخلوط شیر و تخم مرغ بغلتانید و در پودر سوخاری بزنید و حدود بیست دقیقه بعد سرخ کنید.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش نان رول اسفناج

مواد میانی: اسفناج                        نیم کیلو فلفل دلمه ای رنگی        یک عدد ژامبون گوشت              150 گرم …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *