قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / نان / آموزش نان اردح

آموزش نان اردح

آموزش نان اردح

 

مواد لازم:
آرد سفید      5تا5/5لیوان
روغن مایع      یک چهارم لیوان
آب ولرم          یک چهارم لیوان
مایه خمیر       یک قاشق مرباخوری
شیر ولرم        2 لیوان
نمک               یک دوم قاشق چایخوری
زردچوبه         یک قاشق چایخوری
شکر              یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر    یک قاشق مرباخوری
روغن سرخ کردنی


طرز تهیه:
آب ولرم و شکر و مایه خمیر را مخلوط و حدود 5 دقیقه کنار بگذارید تا پف کند.
در یک ظرف شیر ولرم و زردچوبه،نمک و روغن مایع را اضافه کرده و مایه خمیر عمل آمده را هم اضافه کنید و کمی مخلوط کرده و آرد را به همراه بکینگ پودر اضافه کنید تا زمانیکه خمیر به دست نچسبد و به مدت ده دقیقه ورز دهید و یا صدبار خمیر را برداشته و داخل ظرف بکوبید و سپس رویش را پوشانده و بمدت یک تا دو ساعت تا زمانیکه خمیر ور بیاید و حجمش دو برابر شود.

وقتی خمیر آماده شد به اندازه گردو از خمیر برداشته و پشت یک سبد پهن کرده و رول کنید و کناره ها را با دست فشار دهید تا موقع پخت باز نشود. (این شکل سنتی نان است و شما میتوانید آنرا در دست گرد کرده و به شکل استوانه و یا دایره درآورده و سرخ کنید)


داخل تابه گود روغن سرخ کردنی ریخته و وقتی داغ شد نان ها را دانه دانه سرخ کنید.

در صورت دلخواه روی نان ها شکر بپاشید و یا پودر قند بپاشید.

نان اردح،نان محلی اذربایجان است که در قدیم بیشتر برای مراسمات پخته میشد.

اگر بجای شیر از آب استفاده کردید مقدار روغن مایع را کمی بیشتر در نظر بگیرید.

بجای روغن مایع از روغن حیوانی و یا روغن جامد میتوانید استفاده کنید.

نان یک تا دو روز ترد میماند و بعد از آن در فریزر نگهداری کنید.

اگر خمیر موقع اضافه کردن آرد سفت شود کمی شیر اضافه کنید و چسبندگی جزیی خمیر را با ورز دادن از بین ببرید.

 

????????????

 

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش نان گل مربایی

آموزش نان گل مربایی موادلازم: یک و یک چهارم قاشق مرباخوری مایه خمیر یک چهارم …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *