قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / نان / آموزش نان بلغاری

آموزش نان بلغاری

آموزش نان بلغاری-آشپز من

مواد لازم:
شیر              یک لیوان
تخم مرغ       دو عدد
آرد             نیم کیلو
کره             یک قاشق غذاخوری
شکر          یک قاشق غذاخوری
آب لیمو      یک قاشق غذاخوری
نمک         نوک قاشق
خمیر مایه فوری     دو و نیم قاشق چایخوری
مقداری کره آب شده برای لای خمیر و قالب

طرز تهیه:

تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا یک خمیر نرم بدست آید و ورز بدهید تا چسبندگی آن از بین برود و سپس رویش را پوشانده و در یک جای گرم بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود .(یک تا دو ساعت)بعد از ور آمدن خمیر را به 4 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را دو باره 4 قسمت کنید کلا خمیر به 16 تکه تقسیم میشود.
بوسیله وردنه هر تکه (چانه) رو به شکل دایره باز کنید.
هر دایره رو که باز کردید روشو کره بمالید بعد دایره بعدی رو روی اون بگذارید و دوباره کره بمالید و همین کار رو تکرار کنید تا 4 مجموعه 4 تایی داشته باشید.
هر مجموعه 4 تای رو رول کنید و در نتیجه 4 رول نان خواهید داشت.
هر رول را به 4 مثلث تقسیم کنید.
بعد مثلث ها رو در قالب بچنید.
دوباره خمیر رو استراحت بدهید تا حجمش دو برابر شود سپس بوسیله زرده تخم مرغ زده شده رومال کنید و رویش بدلخواه کنجد و خرفه بپاشید و در فر از قبل گرم شده با 180 درجه سانتیگراد بمدتی که رویش طلایی شود و پخته شود.


 این نان بعد از پخت بصورت لایه لایه خواهد شد.


در کانال تلگرام ما عضو شوید.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش نان گل مربایی

آموزش نان گل مربایی موادلازم: یک و یک چهارم قاشق مرباخوری مایه خمیر یک چهارم …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *