قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / پیش غذا / آموزش نان رول اسفناج

آموزش نان رول اسفناج

مواد میانی:
اسفناج                        نیم کیلو
فلفل دلمه ای رنگی        یک عدد
ژامبون گوشت              150 گرم
پنیر پیتزا                     50 گرم
سیر                             2حبه
پیاز                              یک عدد
نمک                             یک ق چ
فلفل                            1/2 ق چ
زردچوبه                       1/4ق چ
جوز هندی رنده شده      1/8ق چ

مواد خمیر:
شیر یا آب                    یک لیوان
شکر                            یک ق س
پودر خمیر مایه فوری     2 ق چ
تخم مرغ                      یک عدد
پودر موسیر                  1/4ق چ
فلفل سیاه                    1/4ق چ
نمک                             یک ق چ
زردچوبه                       1/4ق چ
روغن مایع     50 گرم(1/4 لیوان سر پر)
آرد                  450 گرم(حدود 4لیوان)
سیاه دانه و کنجد برای پاشیدن روی نان


طرز تهیه:
یک لیوان شیر یا آب  (یا مخلوط آب و شیر) را گرم کنید در حدی که دست را نسوز اند و شکر و مایه خمیر را افزوده و حدود 3 تا 10 دقیقه بگذارید بماند و حباب بزند.و سایر مواد خمیر جز روغن و یک لیوان از  آرد را اضافه کرده و خمیر را 5 دقیقه ورز دهید، سپس روغن را افزوده و حدود 10 دقیقه ورز دهید و کم کم آرد باقیمانده را اضافه کنید تا چسبندگی خمیر از بین برود و خمیر لطیفی بدست آید.ممکن است کمی آرد مازاد استفاده شود.
خمیر را در عین لطیف بودن،خیلی شل و نرم نگیرید زیرا این نان به مدل رول فرم داده میشود و اگر خمیر خیلی شل باشد،
بعد از استراحت و پخت،زیادی پهن شده و ترک برمیدارد.
خمیر را گلوله کرده و در کاسه چرب شده بگردانید و روی آن را بپوشانید تا حجم آن دو برابر شود.(حدود نیم تا یکساعت)

????????????????????????

 


برای تهیه مواد میانی ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و داخل روغن سرخ کنید تا رنگ آن طلایی شود و فلفل دلمه ای ریز خرد شده را بیافزایید و خیلی کم تفت دهید و ادویه ها، سیر رنده شده ونمک را افزوده و از روی حرارت بردارید و در ظرف دیگری اسفناج شسته و خرد شده را تفت دهید تا آب آن کشیده شود وبا کمی روغن سرخ کنید و از روی حرارت برداریدو پیاز و فلفل دلمه ای سرخ شده را با اسفناج تفت داده شده و ژامبون خرد شده و پنیر پیتزای رنده شده مخلوط کنید.

بصورت دلخواه،کل خمیر را به ابعاد 30 در 40 سانتی متر باز کنید ویا خمیر را دو قسمت کرده و بصورت دو مستطیل 20 در 30 باز کرده و دو رول کوچکتر داشته باشید.

????????????

به فاصله یک تا دو سانتی متر از لبه های خمیر باز شده،مواد میانی را روی آن پهن کنید،و از یک قسمت شروع به رول کردن،کنید و لبه ها را با آب کمی مرطوب کرده و به هم بچسبانید و رول را از قسمتی که درز دارد روی سینی چرب شده و آرد پاشی شده قرار دهید و روی آن را پوشانده و حدود نیم ساعت استراحت دهید و در این حین فر را روی 180 درجه گرم کنید.
سپس رول را با شیر یا زرده تخم مرغ رومال کرده و کنجد و سیاه دانه بپاشید و بمدت 30 تا 40 دقیقه بپزید تا زمانیکه روی آن طلایی رنگ شود.
بعد از پخت،پس از خارج کردن از فر،5 دقیقه صبر کرده و روی نان یک دستمال نخی بیاندازید و اجازه دهید ولرم شود،سپس با چاقوی اره ای برش های دو سانتی متری بزنید و به همراه سس کچاب سرو کنید.


???????????

مواد میانی نباید خیس و آبدار باشد،و روغن اضافی آنرا بگیرید.

بجای ژامبون از گوشت چرخ کرده سرخ شده نیز میتوان استفاده کرد.

این خمیر را بصورت پیراشکی های کوچک نیز میتوانید در بیاورید و داخل فر بپزید.


من برای رومال از مخلوط یک قاشق شیر و یک قاشق آرد و کمی زعفران استفاده کردم.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش سوپ ماست

مواد لازم: ماست ترش              دو لیوان برنج نیم دانه           نصف لیوان نعناع خشک            یک قاشق …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *