قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / نان / آموزش نان سیر

آموزش نان سیر

تست_سیر_پنیر(نان سیر)

مواد لازم
نان تست یا باگت ورقه شده   ۶-۵ ورق
کره در دمای اتاق  ۳ قاشق غذاخوری
سیر له شده  1.5 قاشق چایخوری
کرفس خیلی ریز خوردشده ( اختیاری)  ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ( اختیاری)   به مقدار لازم
پنیر چدار و موزارلا رنده شده   به مقدار لازم

طرز تهیه
 فر رو بادمای 180 درجه سانتیگراد گرم میکنیم و ورقه های نان رو آماده می کنیم
 کره رو با کمی نمک و کرفس و سیر و فلفل خوب مخلوط می کنیم.
مخلوط کره رو با کارد روی سطح نانها میمالیم.
روی کره ها پنیر رنده شده می ریزیم
 7-8 دقیقه تا زمانی که پنیر آب و نان کمی تست بشه در فر روی صفحه سیمی می گذاریم.
 میتونیم نان ها رو یه تکه های کوچکتر مثلثی یا مستطیلی ببریم.
میتوانید روی نانها قبل از گذاشتن در فر گوجه فرنگی و پیاز حلقه شده بگذارید و بعد از پخت با جعفری تزیین کنید و یا فلفل پرک شده بپاشيد

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش نان گل مربایی

آموزش نان گل مربایی موادلازم: یک و یک چهارم قاشق مرباخوری مایه خمیر یک چهارم …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *