قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش نان شیرینی کشمشی

آموزش نان شیرینی کشمشی

مواد لازم:
آرد            100گرم(3/4لیوان سرخالی)
کشمش       50 گرم (دو ونیم قاشق غذاخوری)  
تخم مرغ       یک عدد
پودر شکر       70 گرم (3/5قاشق غذاخوری )
کره یا روغن جامد        75 گرم(نصف لیوان سر خالی)
وانیل‏         1/4 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر   نصف قاشق چایخوری


طرز تهیه:
کره یا روغن جامد را از دو ساعت قبل بیرون یخچال قرار دهید  تا کمی نرم شود سپس آن را با پودر شکر و وانیل مخلوط کرده، با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود.(5 دقیقه هم بزنید)
 تخم‌مرغ ‌را اضافه کرده، هم بزنید.(حدود یک دقیقه هم بزنید) آرد و بیکینگ‌پودر را مخلوط کرده والک کنید و به مایه شیرینی اضافه کرده و با یک قاشق یا لیسک هم بزنید.در آخر کشمش را هم اضافه کرده مخلوط کنید تا مایه شیرینی کشمشی آماده شود.
 کاغذ روغنی را روی سینی فر پهن کرده و از مایه شیرینی به اندازه یک گردو با قاشق چایخوری و یا قیف ساده و با فاصله  روی کاغذها می‌ریزیم (مایه شیرینی را پهن نکنید بعد از رفتن داخل فر پهن خواهد شد). سینی را در طبقه وسط فر با حرارت 170 سانتی‌گراد برای مدت 12 الی 15 دقیقه قرار می‌دهیم.(فر را 15 دقیقه قبل از پخت شیرینی گرم کنید)
 شیرینی‌های پخته‌شده را برای نیم ساعت کنار می‌گذاریم تا سرد شود. سپس آن را از کاغذ جدا کرده، در ظرف می‌چینیم تا آماده پذیرایی شود.


با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه 25 عدد از نان شیرینی کشمشی متوسط خواهیم داشت.

میتوانید از مخلوط کره و روغن جامد و یا مارگارین در شیرینی استفاده کنید.

شیرینی ها رو با گرم اندازه گیری کنید تا اندازه ها دقیق تر باشد.اندازه لیوان برای کسانی هست که ترازو ندارند.لیوان در اینجا همان لیوان های دسته دار فرانسوی هست.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *