قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / نان / آموزش نان مغز دار عسلی

آموزش نان مغز دار عسلی

مواد لازم:
آرد                    سه لیوان
شکر                  یک چهارم لیوان
مایه خمیر          یک قاشق غذاخوری
وانیل            یک چهارم قاشق چایخوری
شیر               یک لیوان
کره           یک سوم لیوان سرخالی
تخم مرغ     یک عدد
عسل          نصف پیمانه
زرده تخم مرغ  برای رومال یک عدد

طرز تهیه:
تمام مواد خشک را داخل کاسه بریزید و وسط آنرا گود کرده ابتدا شیر ولرم و تخم مرغ را وسط آن ریخته و کم کم مخلوط کنید و در آخر کره آبکرده را اضافه و خوب مخلوط کنید اگر خمیر خیلی چسبناک بود کمی آرد اضافه کنید و اگر سفت بود کمی شیر و  سپس با دست خوب ورز دهید تا چسبندگی کمی که دارد با ورز دادن از بین برود زیرا آرد زیاد باعث سنگین شدن خمیر میشود حدود ده دقیقه خمیر را ورز دهید و یا صدبار  داخل ظرف بکوبید،سپس خمیر را داخل ظرف تمیز دیگر که چرب کرده اید قرار دهید و رویش نایلون بکشید و با پارچه بپوشانید و بمدت یکساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

وقتی حجم خمیر دو برابر شد و ور آمد با دست کمی ورز داده و مقداری از خمیر را برداشته و بصورت لوله باریک در آورده و با دست پهن کرده و وسط آن از هر چیز دلخواه مثل خرمای هسته گرفته،گردو،دارچین و….قرار داده و خمیر را روی هم آورده و ببندید و داخل سینی فر چرب شده به شکل حلزونی در مرکز سینی بپیچید و به همین شکل بقیه خمیر ها را درست کنید سپس روی خمیر را پوشانده و بمدت 20 دقیقه دوباره استراحت دهید و بعد از آن روی خمیر زرده تخم مرغ زده شده بمالید و بدلخواه رویش کنجد بپاشید و درون فر 180 درجه سانتیگراد طبقه وسط فر تا زمانیکه روی آن طلایی شود بپزید (حدود 30 تا 40 دقیقه )
وقتی نان پخت تا گرم هست عسل را روی نان بمالید تا بخورد آن برود.

بجای عسل میتوانید از شربت گلاب قوام امده نیز استفاده کنید.
برای رومال نان میتوانید به یکعدد زرده تخم مرغ یک قاشق زعفران اضافه کنید.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش نان گل مربایی

آموزش نان گل مربایی موادلازم: یک و یک چهارم قاشق مرباخوری مایه خمیر یک چهارم …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *