قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / نان / آموزش نان کروسان

آموزش نان کروسان

 آموزش نان کروسان

 آموزش نان کروسان

موادلازم:
شیر ولرم ۱ پیمانه
شکر ۱/۲پیمانه
کره ۱۰۰گ
رنده پوست لیمو ۱ ق س
نمک ۱/۴ ق چ
تخم مرغ ۳ عدد
مایه خمیر ۱ ق س
ارد حدود ۴ پیمانه
چیپس شکلات و کنجد


طرز تهیه :
شیرولرم , یک قاشق شکر و مایه خمیر را مخلوط کرده ده دقیقه جای گرم گذاشته تا پف کند.

درون یک کاسه شکر , کره نرم , رنده پوست لیمو, نمک , تخم مرغ را با قاشق مخلوط کرده کمی ارد می ریزیم. سپس مایه خمیر و بعد ارد را کم کم اضافه کرده با دست ورز می دهیم تا جایی ارد میریزیم که خمیر به دست نچسبد.

ده دقیقه خمیر را ورز داده دوساعت به خمیر استراحت داده تا دو برابر شود. بعد دوباره کمی ورز داده خمیر را باز کرده و مثلثی برش می زنیم.

روی مثلث شکلات چیپسی ریخته و از قسمت پایین خمیر را لوله می کنیم تا به قسمت نوک مثلث برسیم. و بعد دو گوشه را به هم نزدیک می کنیم. درون سینی چرب شده می چینیم . روی خمیر را پوشانده و ۲۰ دقیقه استراحت می دهیم.

بعد از استراحت با قلمو زرده تخم مرغ و یک قاشق شیر یا خامه را مخلوط کرده رومال میزنیم. و کنجد یا پودر پسته می پاشیم. و در فر گرم شده ۱۹۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار می دهیم تا روی نانها طلایی شود .


بجای شکلات چیپسی میتوانید از خرما و گردو و یا مارمالاد سفت داخل نان استفاده کنید.من از مخلوط خرمای هسته گرفته شده و گردو استفاده کردم.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش نان گل مربایی

آموزش نان گل مربایی موادلازم: یک و یک چهارم قاشق مرباخوری مایه خمیر یک چهارم …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *