قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / نان / آموزش نان کلوچه ای

آموزش نان کلوچه ای

 آموزش نان کلوچه ای

آموزش نان کلوچه ای


شیر یک ونیم لیوان_ماست یک لیوان_روغن مایع نصف لیوان_تخم مرغ یک عدد_مایه خمیر یک ونیم قاشق غذا خوری_نمک یک قاشق چایخوری_زردچوبه یک قاشق چایخوری_آرد به میزان لازم_کنجد و یک عدد زرده تخم مرغ برای روی نان
شیر گرم ماست و تخم مرغ وروغن مایع را با خمیر مایه مخلوط ونمک و زردچوبه را میریزیم و کم کم ارد را اضافه میکنیم تا زمانیکه که به دست نچسبد .
زیاد آرد اضافه نمیکنیم چون خمیر سفت میشود خمیر این نان حالت شل و لطیفی دارد.
در حدی ارد میریزیم که به دست نچسبد وکمی ورز میدهیم تا حالت چسبندگی ان از بین برود.
یک و نیم ساعت خمیر را در جای گرمی مثل کنار بخاری استراحت میدهیم.
و از خمیر یک چونه کوچک برداشته وکمی پهن میکنیم.
رویش زرده تخم مرغ زده وکنجد میریزیم و در فر از قبل گرم شده با درجه180میپزیم.
حدود یکساعت تا زمانی که رویش طلایی شود داخل فر پخته میشود.

 

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش نان کروسان

 آموزش نان کروسان موادلازم: شیر ولرم ۱ پیمانه شکر ۱/۲پیمانه کره ۱۰۰گ رنده پوست لیمو …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *