قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / نان / آموزش نان گل مربایی

آموزش نان گل مربایی

آموزش نان گل مربایی

آموزش نان گل مربایی

موادلازم:
یک و یک چهارم قاشق مرباخوری مایه خمیر
یک چهارم پیمانه و یک قاشق مرباخوری شکر
سه چهارم پیمانه شیر
یک دوم قاشق مربا خوری نمک
دو قاشق سوپخوری روغن مایع
یک عدد کوچک تخم مرغ
یک چهارم قاشق چایخوری وانیل
تقریبا سه لیوان آرد
مواد میانی:
مارمالاد یا مربای پوره شده دلخواه چهار قاشق
مواد رومال:
زرده تخم مرغ یک عدد
کنجد مقداری
طرز تهیه:
مایه خمیر و یک قاشق مرباخوری شکر را با شیرگرم مخلوط تا عمل بیایید.
در این فاصله تخم مرغ,بقیه شکر,نمک,روغن مایع,وانیل را مخلوط کنید.خمیر مایه عمل آمده را به مواد افزوده و آرد را بتدریج اضافه کنید.
تا خمیر جمع شود.خمیر را روی سطح آرد پاشی شده منتقل کرده و ورز دهید تا خمیر یکدست شود و به دست نچسبد.به خمیر چند ضربه بزنیدوآنرا در کاسه مناسبی که چرب کرده اید قرار دهید و خمیر را یک دور در کاسه بچرخانید تا سطح خمیر چرب شود.
روی خمیر را با دستمال نخی بپوشانید و حدود یک تا یک و نیم ساعت استراحت داده تا حجم خمیر دو برابر شود.
بعد از اتمام استراحت خمیر پف خمیر را با مشت بخوابانید و سپس خمیر را به 14 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت خمیر را بصورت نوار باریک در آورده ونوارهای خمیری را دو به دو به هم بپیچید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید قرار دهید و دو سر آنرا به هم وصل کنید.تا شکل دایره شود.
تمام نانها را به این شکل داخل سینی فر بچینید و رویش یک دستمال نخی بیاندازید و دوباره نیم ساعت استراحت داده و بعد وسط هر دایره یک قاشق چایخوری مربا گذاشته و زرده تخم مرغ را رویش بمالید و کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با درجه 180 در طبقه وسط بمدت 30 دقیقه بپزید.


در اضافه کردن آرد دقت کنید و کم کم بریزید چون نوع آردها فرق میکند ممکن است از اندازه گفته شده کمی کمتر یا بیشتر شود ولی سعی کنید خمیر را با آرد زیاد سنگین و سفت نکنید خمیر شما باید خمیر لطیف و نرمی باشد که به دست نچسبد.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش نان کروسان

 آموزش نان کروسان موادلازم: شیر ولرم ۱ پیمانه شکر ۱/۲پیمانه کره ۱۰۰گ رنده پوست لیمو …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *