مواد لازم:
آب جوش ۱ لیوان
ژله انار ۱ بسته
شکر ۲ قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری
شیر ۱فنجان
خامه صبحانه ۱قوطی (۲۰۰گرمی)
وانیل نوک قاشق
طرز تهیه:
پودر ژلاتین را داخل شیر بریزید و کناری قرار دهید تا ژلاتین داخل شیر حل شود ( مخلوط نکنید ).
خامه و شکررا داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید ، خامه را هم بزنید تا بپزد.
وقتی خامه داغ شد و احساس کردید ممکن است به جوش بیاید باید مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید ، سریع مواد را مخلوط نمایید و از روی حرارت بخار بردارید ( دقت کنید خامه نجوشد )و وانیل را هم اضافه کنید.
لیوان های دسر را بصورت کج داخل قالب های کاپ کیک قرار دهید ( میتوانید از هر وسیله دیگری برای کج قرار دادن لیوان ها استفاده کنید ) پاناکوتا را تا نیمه داخل لیوان ها بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.
برای تهیه ژله ابتدا 1 بسته پودر ژله انار را در 1 لیوان آب جوش حل کنید ، هم بزنید تا مایع شفاف شود سپس 1 لیوان آب سرد به ان اضافه نمایید ، لیوان های پاناکوتا که بسته شده اند را از یخچال خارج کنید و به آرامی ژله انار را روی آنها بریزید ، چند دانه انار داخل هر لیوان بریزید سپس داخل یخچال قرار دهید تا کاملا بسته و سرد شوند.
پس از اینکه دسر آماده شد از یخچال خارج کنید ، روی هر لیوان چند دانه انار برای تزئین قرار دهید و سرو کنید.
در صورتی که میخواهید ژله انار سفت تری داشته باشید میتوانید برای حل کردن1 بسته ژله فقط از 1 لیوان آب جوش استفاده کنید.
????????????