قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / پیش غذا / آموزش پنکیک غازیاغی

آموزش پنکیک غازیاغی

آموزش پنکیک غازیاغی

آموزش پنکیک غازیاغی

مواد لازم:
یک لیوان شیر
یک لیوان آرد
دو عدد تخم مرغ
50گرم غازیاغی
به مقدار لازم نمک و فلفل
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه:
شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.
آرد را کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
کمی هم نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
غازیاغی خرد شده را به مایه اضافه کنید.
تابه نچسب کوچکی را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید و وقتی روغن داغ شد یک ملاقه از مایه پنکیک را داخل تابه بریزید و هر دو طرف آن را سرخ کنید.
این کار را ادامه دهید تا چند تا پنکیک آماده شود.
پنکیک های آماده شده را میتوانید تا کنید و با قارچ سرخ شده و ماست موسیر داخل پنکیک را پر کنید و سرو کنید.

در سرخ کردن پنکیک سعی کنید از روغن کمتری استفاده کنید.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش نان رول اسفناج

مواد میانی: اسفناج                        نیم کیلو فلفل دلمه ای رنگی        یک عدد ژامبون گوشت              150 گرم …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *