قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / غذای اصلی / آموزش پیتزا اسفناج

آموزش پیتزا اسفناج


مواد لازم:
خمیر پیتزا
اسفناج 300گرم
پیاز متوسط یک عدد
سیر یک حبه
پنیر پیتزا 250گرم
سس گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری
آویشن نصف قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه:
اسفناج را شسته وخرد کرده و میپزیم. (اسفناج را با آب کمی بپزید)
پیاز را خرد کرده و با نمک در مقدار کمی روغن تفت داده تا کمی نرم شود وقتی پیاز کمی سرخ شد سیر له شده را اضافه و خیلی کم تفت دهید، سپس اسفناج پخته را اضافه کرده و به مدت یک تا دو دقیقه تفت می دهیم.
ظرف مورد نظر راکمی چرب کرده و خمیر پیتزا را درون آن قرار می دهیم ، سپس سطح خمیر را به سس کچاپ آغشته می کنیم .
مخلوط اسفناج را روی سطح خمیر پهن کرده و پنیر پیتزای رنده شده را روی آن ریخته ، در نهایت آویشن را روی پیتزا می پاشیم .
پیتزا را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح پنیر طلایی شود .

برای تهیه خمیر پیتزا،یک قاشق مرباخوری مایه خمیر و یک قاشق چایخوری شکر را داخل یک لیوان آب یا شیر ولرم بریزید و روی آن را بپوشانید تا عمل کند و سپس یک قاشق سوپخوری روغن مایع یا روغن زیتون داخل آن ریخته و آرد اضافه کنید تا زمانیکه خمیری نرم که به دست نمی چسبد بدست آید و خوب ورز داده و سپس بمدت یک تا دو ساعت استراحت دهید تا حجم مواد دو برابر شود.

اسفناج بعد از پخت نباید آب داشته باشد.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش دمی لوبیا چشم بلبلی با شوید

مواد لازم: نمک و زردچوبه           به اندازه سیب زمینی               2عدد پیاز متوسط             یک عدد زعفران …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *