قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / پیش غذا / آموزش پیتزا خونگی

آموزش پیتزا خونگی

آموزش پیتزا خونگی

آموزش پیتزا خونگی

مواد لازم خمیر:
یک و نیم پیمانه آرد
دو قاشق سوپخوری روغن زیتون
یک قاشق مرباخوری مایه خمیرفوری
یک قاشق مرباخوری شکر
نصف قاشق مرباخوری نمک
نصف پیمانه آب یا شیر
طرز تهیه:
ابتدا آرد و نمک و شکر و مایه خمیر را مخلوط و آب گرم و روغن زیتون را اضافه و خوب مخلوط کنید اگر خمیر بدست چسبید خیلی کم آرد اضافه کنید.خمیر باید نرم و لطیف باشد و کمی ورز داده و رویش را بپوشانید و در جای گرم بمدت یکساعت استراحت بدهید.
برای روی پیتزا گوشت چرخ کرده را با پیاز تفت دهید و کمی گوجه فرنگی خرد شده اضافه کنید وقتی آب گوجه کشیده شد یک قاشق رب و فلفل دلمه ای خرد شده را به همراه نمک و فلفل و آویشن و کمی پودر سیر اضافه کنید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
سپس خمیر آماده شده را کف ظرف چرب شده پهن کنید و مایه گوشتی  و کمی جعفری خرد شده را روی خمیر بریزید و رویش پنیر پیتزا ریخته و کمی گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای خرد شده ریخته و با دست کمی روی پیتزا فشار بدین تا مواد به هم بچسبد و روی پیتزا خیلی کم نمک و آویشن بپاشید.
ودر فر از قبل گرم شده با درجه 200بمدت 30تا35 دقیقه بپزید.

اگر از مایه خمیر فوری استفاده نکردید باید آنرا از قبل با آب گرم و شکر مخلوط وقتی مایه خمیر عمل آمد به آرد و روغن زیتون ونمک اضافه کنید.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش نان رول اسفناج

مواد میانی: اسفناج                        نیم کیلو فلفل دلمه ای رنگی        یک عدد ژامبون گوشت              150 گرم …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *