مواد لازم:
خمیر پیتزا به مقدار لازم
کنسرو ذرت یک قوطی (حدود یک لیوان ذرت آبپز)
قارچ 250 گرم
پیاز ریز شده(دلخواه) یک قاشق سوپ خوری
پنیر پیتزا 500 گرم
روغن مایع 4قاشق سوپ خوری
فلفل دلمه ای یک عدد
گوجه فرنگی درشت دوعدد
سس گوجه 4 قاشق سوپ خوری
ارگانو یا آویشن شیرازی 2قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و ادویه پیتزا به مقدار لازم
طرز تهیه:
کف ظرف را کمی چرب کنید و خمیر پیتزا را در آن پهن کنید.
سس گوجه فرنگی و ادویه پیتزا را روی خمیر بمالید و کمی روغن مایع روی آن بریزید.
فلفل دلمهای و گوجه فرنگی را خرد کنید.
قارچ ها را نیز به شکل حلقه حلقه برش دهید.
پیاز، فلفل دلمهای، گوجه فرنگی و قارچ را روی خمیر پیتزا بریزید .
آویشن را بر روی این مواد بریزید. بعد پنیر پیتزا را رنده کنید روی مواد را کاملاً با پنیر بپوشانید. البته بهتر است پنیر پیتزا را در اواخر پخت، روی آن بریزید تا پنیر حالت کششی بیشتری داشته باشد.
سینی را در وسط فری که قبلاً داغ شده قرار دهید. درجه حرارت فر باید 180 درجه و به مدت 15-20 دقیقه بپزید. پس از پخت و طلایی شدن سطح پیتزا آن را از فر خارج کنید و کمی سس پیتزا روی آن بریزید.
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
برای جلوگیری از خشک شدن پیتزا میتوانید یک کاسه آب داخل فر بگذارید،یا روی پیتزا کمی با آب اسپری کنید.
ازخمیر پیتزای آماده بازاری یا از خمیر جادویی استفاده کنید.
ادویه پیتزا بصورت آماده در سوپر مارکت ها یا فروشگاه های بزرگ موجود میباشد.