قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / پیش غذا / آموزش پیتزا پای

آموزش پیتزا پای

آموزش پیتزا پای

آموزش پیتزا پای

مواد لازم:
مواد لازم خمیر:
آرد سفید     حدودا دو لیوان
شیر    نصف لیوان
بیکینگ پودر   1/4 قاشق چای خوری
نمک   1/4 قاشق چای خوری
کره   100 گرم
تخم مرغ (زرده)   یک عدد


مواد داخلی پیتزا پای:
گوشت چرخ کرده سرخ شده   200گرم
فلفل دلمه ای درشت   یک عدد
قارچ سرخ شده    به مقدار لازم
پنیر پیتزا     نصف لیوان

طرز تهیه:
 آرد و نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کنید .
 کره سرد را با انگشت به خورد آرد بدهید تا حالت خرده نان بگیرد.
 بعد شیر و زرده را با هم مخلوط کنید وبه آرد اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاید .
خمیر را نصف کنید از آن اندازه نارنگی کوچک جدا کنید بگذارید روی تکه دیگر .بعد قسمت بزرگتری رو باز کنید بطوریکه قطرش از قطر قالبتان ودوتا دیواره هایش بیشتر باشد .قالب رو چرب کنید وخمیر رو بگذارید داخل قالب و دیواره هارا محکم کنید .اضافه های آن را جدا نکنید بگذارید باشد.
 روی خمیر کمی سس بریزید وبا چنگال چند جای آن را سوراخ کنیدو صبر کنید .
 مواد را با هم مخلوط کنید وداخل قالب روی خمیر بریزید وخوب فشرده کنید که جایی خالی نباشد .
بقیه خمیر را باز کنید که بزرگتر از قالب باشد و بیاندازید روی مواد حالا با وردنه روی قالب حرکت کنید که هم علاوه بر بریدن لبه های اضافه کنارهای دوتا خمیر بچسبن به همدیگر حالا مجدد با چنگال سوراخ بزنید تا بخار بیرون بیاید وخمیر پاره نشود.
با بقیه خمیر برای روی آن تزئین بگذارید ودورآن را با چنگال فشار بدهید دورتا دور که کناره ها باز نشوند. بعد یک تخم مرغ ویک قاشق  چایخوری ‌ روغن مایع  و یک قاشق چایخوری شیرو کمی زعفران رو مخلوط کنید و روی خمیر بزنید.
 بگذارید داخل فر 180 تا روی آن طلایی شود.(حدود 30 تا 40 دقیقه)


????????????

 

میزان آرد همیشه تقریبیه، چون کیفیت آردها و سبک و سنگینی اونا همیشه متفاوته
مقدار مواد هم بسته به سلیقه شماست
مواد روی پیتزا کاملا سلیقه ایه.

خمیر را با حرارت دست گرم نکنید بلکه با نوک انگشتان مخلوط کنید چون خمیر به روغن میفتد و بعد از پخت سفت میشود.

برای تهیه خمیر از غذاساز هم میتوانید استفاده کنید

پیتزا پای.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش نان رول اسفناج

مواد میانی: اسفناج                        نیم کیلو فلفل دلمه ای رنگی        یک عدد ژامبون گوشت              150 گرم …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *