قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / پیش غذا / آموزش پیراشکی کالباس مدل گل رز

آموزش پیراشکی کالباس مدل گل رز

آموزش پیراشکی کالباس مدل گل رز

 


مواد لازم :
کالباس    به مقدار لازم
نمک   ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر خمیر مایه   ۱ قاشق غذا خوری
روغن مایع  ۱/۴ لیوان
شکر   ۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر   ۱ قاشق غذا خوری
شیر   ۱/۲ لیوان
ماست‏   ۱/۲ لیوان
آرد   2.5 لیوان

طرز تهیه:
۱- داخل کاسه ای ماست را با شیر و روغن مخلوط کنید سپس پودر خمیر مایه و شکر را روی ان بپاشید و به مدت 2-3 دقیقه استراحت دهید (شیر باید ولرم باشد )
 آرد الک شده ، بکینگ پودر و نمک را به ماست اضافه و خوب مخلوط کنید و 10 دقیقه خمیر را ورز دهید تا خمیر نرم و یکدست شود.
  سپس خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید ، روی کاسه را بپوشانید و به مدت 1 ساعت خمیر را استراحت دهید تا حجمش 2 برابر شود
 خمیر را روی سطح کار که آرد پاشیده ایدبگذارید و خمیر را نازک پهن کنید و با قالب دایره یا سر استکان کوچک بصورت دایره های کوچک در آورید  و 5 عدد از دایره ها را پهلوی هم که کمی روی هم قرار گیرد بگذارید و رویش کالباس ورقه ای که به شکل نیم دایره برش زدیم گذاشته و از یکطرف همراه خمیر رول کنید و ایستاده قرار دهید و داخل سینی گذاشته و کمی با دست فشار دهید تا به شکل گل رز در آید.
 ( تمام خمیرها را به همین صورت آماده کنید ).
 رزهای خمیری را پس از آماده شدن در روغن سرخ کنید و بهمراه سس و سالاد و غذای دلخواه سرو نمائید.

 

???????????

 

در صورت تمایل میتوانید بجای سرخ کردن خمیرها را داخل سینی فر بچینید و روی انها را با روغن زیتون یا روغن مایع چرب کنید و داخل فر قرار دهید تا طلایی شوند.(180 درجه سانتیگراد)

 

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش نان رول اسفناج

مواد میانی: اسفناج                        نیم کیلو فلفل دلمه ای رنگی        یک عدد ژامبون گوشت              150 گرم …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *