قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / پیش غذا / آموزش پیراشکی گوشت

آموزش پیراشکی گوشت

آموزش پیراشکی گوشت

آموزش پیراشکی گوشت
 

مواد لازم برای خمیر پیراشکی:
آرد                  3 پیمانه
مایه خمیر        1 قاشق چای خوری
نمک                1 قاشق چای خوری
آب گرم           1 پیمانه
روغن مایع      1قاشق چایخوری

????????????


طرز تهیه خمیر پیراشکی:
 مایۀ خمیر را داخل یک پیمانه آب گرم بریزید و آن را کاملاً مخلوط کنید تا حل شود.
 داخل یک کاسۀ بزرگ، آرد و نمک را بریزید و آنها را مخلوط کنید. سپس مخلوط آب گرم و مایۀ خمیر را به آرامی به مخلوط آرد اضافه کنید و آنها را کم کم مخلوط کنید.
 خمیر را با دست و یا قاشق چوبی مخلوط کنید. روغن را به روی آن اضافه کرده و سپس آن را کمی ورز دهید تا خمیر حالت لاستیک پیدا کند.
بجای ورز دادن میتوانید صد مرتبه خمیر را داخل ظرف بکوبید.
 خمیر را به قطعاتِ کوچکِ مساوی از هم تقسیم و گلوله کنید.
سپس روی خمیر ها را بپوشانید و بمدت یکساعت در جای گرم بگذارید تا خمیر ور بیاید.
زمانی که می‌خواهید مواد پیراشکی را داخل خمیر‌ها بریزید، ابتدا گلوله های خمیری را با وردنه باز کنید. به طوری که ضخامت خمیر‌ها 3 میلی متر شود و داخل آنها از مایه گوشت پر کرده و به سلیقه خود بصورت قطاب یا هر مدلی که دوست داشتید بپیچید و در روغن داغ سرخ کنید.

????????????


مواد لازم داخل پیراشکی:
گوشت چرخ کرده         250 گرم
قارچ خرد شده              10 عدد
فلفل دلمه ای خرد شده   یک عدد
پیاز                             یک عدد
روغن                  یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل           به اندازه
ادویه کاری             یک قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی     یک قاشق غذاخوری


طرز تهیه مواد داخل پیراشکی:

روغن داخل تابه بریزید و گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده و نمک و فلفل تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند در ظرف دیگری قارچ ها را تفت دهید و به گوشت اضافه کنید، سپس فلفل دلمه ای خرد شده و ادویه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوشت کاملا کشیده شود و بگذارید خنک شود و داخل خمیر قرار داده و در روغن فراوان سرخ کنید.

درست کردن پیراشکی گوشت

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش نان رول اسفناج

مواد میانی: اسفناج                        نیم کیلو فلفل دلمه ای رنگی        یک عدد ژامبون گوشت              150 گرم …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *