قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / دسر / آموزش کاچی

آموزش کاچی

مواد لازم:
آرد گندم               3قاشق سوپخوری  
آرد برنج               1قاشق سوپخوری
کره                       50 گرم
آب یا شیر              2لیوان
شکر                      نصف لیوان
پودر هل                1قاشق چایخوری
پودر زنجبیل          1قاشق چایخوری
پودر دارچین         1/2قاشق چایخوری
زعفران حل کرده    1 قاشق سوپخوری
گلاب                     2قاشق سوپخوری
نبات                      دو تکه کوچک
پودر زیره (اختیاری)        1/2قاشق چایخوری
پودر پسته،پودر گردو،پودر بادام(اختیاری)       از هر کدام یک قاشق غذاخوری

????????????????????????

طرز تهیه:
آرد گندم را با حرارت متوسط تفت دهید تا بوی آرد بلند شود(رنگ آرد نباید زیاد تغییر کند) بعد آرد برنج را اضافه کرده چند دقیقه تفت داده و از روی حرارت بردارید.
قابلمه را روی حرارت قرار داده و کره را درون آن ذوب کنید و بعد هل و دارچین و زنجبیل و پودر زیره را اضافه کرده و خیلی کم تفت دهید و آب را اضافه کرده و همزمان آرد تفت داده شده را درون قابلمه الک کنید و در آخر پودر پسته و بادام و گردو را ریخته و هم بزنید وقتی کاچی به جوش آمد گلاب و زعفران و نبات را هم اضافه کنید و حدود 5 تا 10دقیقه بجوشانید تا به غلظت برسد.

????????????????????????


اگر خواستید کاچی کمی رقیق تر باشد یک لیوان آب یا شیر بیشتر از اندازه دستور بریزید.

بجای شکر از یک لیوان سرخالی از شیره انگور یا شیره خرما و یا نصف لیوان نبات پودر شده میتوانید استفاده کنید.

کاچی جزئی از دسر های ایرانی است و فوق‌العاده مقوی میباشد و انرژی زیادی دارد.

بجای کره از روغن حیوانی نیز میتوانید استفاده کنید.

 

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شربت موهیتو

مواد لازم: لیمو ترش               2عدد نعناع                     10 برگ شکر                      2قاشق سوپخوری پونه                      5 برگ یخ                         …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *