قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / نان / آموزش کراکر شویدی

آموزش کراکر شویدی

مواد لازم:
آرد                 یک پیمانه
کره                1/4پیمانه
شیر                1/4پیمانه
شوید خشک    یک قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر   نصف قاشق چای خوری
نمک               نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه:
کره سرد را تکه تکه کنید.
 آرد، بکینگ پودر، نمک و شوید را داخل غذاساز بریزید و تکه‎های کره را اضافه کنید. همه را با هم مخلوط کنید.
 شیر سرد را با قاشق غذاخوری کم کم اضافه کنید تا زمانی که یک خمیر غلیظ داشته باشید که با قاشق بتوان از آن برداشت.
 با دست خمیر را به ضخامت نیم سانتی‎متر یا هر اندازه که دوست دارید پهن کنید. آنها را در اندازه‎های دلخواه ببرید.
 تکه‎های خمیر کراکر را روی کاغذ روغنی در سینی فر قرار داده  و در دمای 200درجه سانتیگراد به مدت 25 تا 30 یا تا زمانی که کراکر‎ها به رنگ قهوه‎ای و طلایی درآیند، بپزید.

کراکر شویدی، میان وعده‎‌ای خوش‌طعم و سالم به عنوان میان‌وعده بچه‌ها و پیش‌غذای میزهای مهمانی به حساب می‌آید.
کراکر نوعی نان بیسکویتی ترد و اغلب نمکی هستند که یا اضافه‌کردن سبزیجات معطر، طعم خاص به آن‌ها داده می‌شود.
در این دستور شما می‎توانید به جای شوید از هر سبزی معطر دیگری برای طعم‌دادن به آن استفاده کنید.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش نان گل مربایی

آموزش نان گل مربایی موادلازم: یک و یک چهارم قاشق مرباخوری مایه خمیر یک چهارم …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *