قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / پیش غذا / آموزش کشک بادمجان

آموزش کشک بادمجان

آموزش کشک بادمجان

 

 آموزش کشک بادمجان


مواد لازم:
بادمجان یک کیلو
پیاز داغ یک لیوان
پودر گردو یک لیوان
نعناع داغ دو قاشق سوپخوری
سیر داغ دو قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی رنده شده نصف لیوان
کشک یک لیوان
روغن به میزان لازم

طرز تهیه :
ابتدا بادمجان ها را سرخ میکنیم.
وقتی بادمجان ها سرخ شد گوجه فرنگی رنده شده را با نصف پیاز داغ و نصف سیر داغ و نعناع داغ و پودر گردو مخلوط و با حرارت ملایم میپزیم.
وقتی موادمان خوب پخت و آبش کشیده شد از روی حرارت برمیداریم و با گوشتکوب له میکنیم.
بعد از مواد بادمجان را له کردیم نصف کشک را اضافه مخلوط میکنیم و نمک آنرا اندازه کرده داخل ظرف کشیده و رویش را با باقیمانده مواد  میکنیم.
در اضافه کردن نمک دقت کنید زیرا کشک هم نمک دارد و ممکن است شور شود بنابرین نمک را بعد از اضافه کردن کشک بزنید.


تلگرام آشپزمن

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش نان رول اسفناج

مواد میانی: اسفناج                        نیم کیلو فلفل دلمه ای رنگی        یک عدد ژامبون گوشت              150 گرم …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *