قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / غذای اصلی / آموزش کوفته ریزه

آموزش کوفته ریزه

آموزش کوفته ریزه

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده          300 گرم
لپه پخته و چرخ شده    یک لیوان
پیاز کوچک رنده شده     یک عدد
تخم مرغ                     یک عدد
مرزه خرد شده        دو قاشق سوپخوری
زردچوبه               یک قاشق چایخوری  
نمک و فلفل             به اندازه
روغن برای سرخ کردن

مواد لازم برای سس کوفته:
رب گوجه          دو قاشق سوپخوری
روغن مایع         دو قاشق غذاخوری
آب                    دو لیوان
مرزه خرد شده    دو قاشق غذاخوری
فلفل سبز           دو عدد
پیاز کوچک        یک عدد
زردچوبه            یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل      به اندازه
پیاز را ریز خرد کرده و داخل روغن تفت بدهید تا طلایی شود نمک و فلفل و زردچوبه را به همراه رب ریخته و کمی تفت داده و آب را اضافه کنید وقتی بجوش آمد مرزه خرد شده و فلفل سبز را بریزید.


طرز تهیه کوفته:

گوشت چرخ کرده و لپه پخته و چرخ شده را با پیاز رنده شده مخلوط و ورز دهید و یا یکبار با هم چرخ کنید تا کاملا یکدست شود بعد مرزه خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه را به همراه تخم مرغ اضافه کنید و خوب ورز دهید و به اندازه گردو برداشته و توی دست گرد کنید و در روغن داغ سرخ کنید وقتی کوفته ها سرخ شدداخل سس در حال جوش بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا کاملا مغز پخت شود.

اگر مرزه تازه در دسترس نبود از مرزه خشک استفاده کنید ولی مقدار آن را کمتر بریزید بجای یک قاشق سوپخوری مرزه تازه خرد شده از یک قاشق چایخوری مرزه خشک استفاده کنید.

کوفته ها را بدون سس هم میتوانید درست کنید فقط اندازه کوفته ها را کوچکتر بگیرید و خوب سرخ کنید.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش خوراک گوشت و سیب زمینی

مواد لازم: گوشت چرخ کرده            نیم کیلو پیاز متوسط                    دو عدد هویج خام رنده شده        …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *