قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / غذای اصلی / آموزش کوفته کباب حسن پاشا

آموزش کوفته کباب حسن پاشا

آموزش کوفته کباب حسن پاشا

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده    400 گرم
پیاز متوسط        یک عدد
تخم مرغ            یک عدد
جعفری خرد شده     1 قاشق سوپخوری
مغز نان باگت    2 عدد
سیر                 2حبه
نمک و فلفل       به اندازه لازم
آویشن              1 قاشق چایخوری


طرز تهیه:
ابتدا سیر و پیاز را رنده کنید.
سپس در یک کاسه گوشت چرخ کرده را با پیاز و سیر رنده شده،جعفری خرد شده،نمک،فلفل،آویشن،مغز نان باگت و تخم مرغ مخلوط کرده و خوب ورز دهید.
سپس به اندازه دلخواه از مواد برداشته به شکل گرد در آورده و وسط آنرا کمی گود کنید و در ظرف چرب شده بچینید (زیر هر کوفته یک ورقه نازک گوجه فرنگی بگذارید)و در فر 200 درجه بمدت 20 دقیقه بپزید.


سس کوفته:
مواد لازم برای تهیه سس کوفته:
آرد    1 قاشق غذاخوری
کره یا روغن مایع   2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
سرکه    یک قاشق
شکر     یک قاشق
نمک و فلفل  به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی:
سیب زمینی آبپز متوسط      2 عدد
شیر           نصف فنجان
کره   یک قاشق
نمک وفلفل  به میزان لازم


حالا مواد سس را با هم مخلوط و در یک ظرف پیرکس بریزید و کوفته های پخته را درون سس بچینید و روی کوفته ها را با پوره سیب زمینی پر کنید.ظرف را بمدت 10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا روی کوفته ها طلایی شود.


کوفته حسن پاشا در واقع یک نوع کباب دیگی ترکی است.
این کوفته بهتر است همراه پلو سرو شود.
پوره سیب زمینی را میتوانید با قیف و  ماسوره  بصورت شکوفه روی کوفته ها بزنید تا زیباتر شود .

 

 

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش خوراک گوشت و سیب زمینی

مواد لازم: گوشت چرخ کرده            نیم کیلو پیاز متوسط                    دو عدد هویج خام رنده شده        …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *