قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / پیش غذا / آموزش کوکو سبزی

آموزش کوکو سبزی

مواد لازم:

سبزی کوکو               یک کیلو
تخم مرغ                  4 عدد
زردچوبه                   1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل               به میزان لازم
گردوی خرد شده        نصف لیوان  
زرشک                  یک قاشق سوپخوری
آرد گندم               یک قاشق سوپخوری
روغن سرخ کردنی   

طرز تهیه:

سبزی کوکو را پاک کرده و خوب بشویید و داخل آبکش بریزید. وقتی کاملا آب سبزی رفت خیلی ریز خرد کنید و دوباره داخل آبکش ریخته و حدود یک قاشق نمک روی آن بپاشید و کمی با دست مخلوط کنید تا سبزی به نمک آغشته شود و دو ساعت کنار بگذارید تا حجم سبزی کم شود.
در یک کاسه تخم مرغ و فلفل و زردچوبه  را حدود دو،سه دقیقه هم بزنید و سپس سبزی،گردو و زرشک رو اضافه و مخلوط کنید و در آخر آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید و داخل تابه روغن ریخته و وقتی روغن داغ شد مواد کوکو رو داخل تابه بریزید و دو طرف آنرا سرخ کنید.
سبزی کوکو شامل تره،شوید،جعفری،نعناع و پیازچه میباشد و بدلخواه مقدار کمی ریحان و شنبلیله میتوانید استفاده کنید.

پیازچه ی داخل سبزی کوکو باعث پوک شدن کوکو میشود. اگر پیازچه نداشتید میتوانید یک عدد پیاز ریز خرد شده بریزید.

برای اینکه زرشک و گردو موقع سرخ کردن نسوزد اول نصف مایه کوکو رو داخل تابه بریزید و زرشک و گردو رو روی کوکو ریخته و نصف مایه کوکو رو روی مواد پخش کنید تا زرشک و گردو وسط کوکو باشد.

یک حبه سیر له شده بدلخواه داخل کوکو میتوانید استفاده کنید.

مقدار یک کیلو سبزی کوکو بعد از پاک کردن حدود 600 تا 700گرم میشود.

 

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش پیراشکی گوشت

آموزش پیراشکی گوشت   مواد لازم برای خمیر پیراشکی: آرد                  3 پیمانه مایه خمیر        1 …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *