قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش کیک آلبالو

آموزش کیک آلبالو

 

آموزش کیک آلبالو

مواد لازم:
تخم مرغ         دو عدد
شکر                یک پیمانه
روغن مایع        یک سوم پیمانه
ماست             نصف پیمانه
آرد سفید         یک و یک سوم پیمانه
وانیل        یک هشتم قاشق چایخوری
بکینگ پودر        یک قاشق مرباخوری
آلبالو             یک لیوان
خلال بادام      نصف پیمانه


کیک آلبالو با طعم ترش و شیرین میتونه یک عصرونه عالی برای روزهای گرم تابستان باشه

 

طرز تهیه:
ابتدا آلبالو ها را شسته و هسته آنرا در آورید و داخل آبکش بریزید و دو سه قاشق شکر (در صورت تمایل) رویش بپاشيد تا آب اضافی آلبالو خارج شود.
سپس زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.سفیده تخم مرغ را با هم زن آنقدر بزنید تا حجمش دو برابر شود و وقتی ظرف را برمیگردانید از ظرف نریزد و داخل یخچال قرار دهید.
زرده تخم مرغ,شکرو وانیل را با هم زن حدود پنج دقیقه خوب هم بزنید تا حجمش زیاد و کرم مانند شود سپس ماست را ریخته و خوب هم زده و روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود و سفیده زده شده را هم اضافه کرده و به آرامی و بصورت دورانی هم بزنید تا مخلوط شود و در آخر آرد سفیدو بکینگ پودر را داخل آن الک کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شود,سپس نصف مایه کیک را داخل قالب چرب شده بریزید و رویش آلبالوهایی که با یک قاشق آرد مخلوط کرده‌اید را با خلال بادام بریزید و مابقی مایه کیک را رویش ریخته و در صورت تمایل روی کیک هم کمی البالو با خلال بادام بریزید و در فر 180 درجه سانتیگراد بمدت 45 تا 55 دقیقه بپزید.

هنگام زدن سفیده پره های هم زن باید کاملا تمیز و خشک باشد ولی برای زدن زرده تخم مرغ با همان هم زن که سفیده را زده اید میتوانید استفاده کنید.
ماست مورد استفاده در این کیک نباید خیلی شل و ترش باشد.
از مقداری کشمش که با آلبالو مخلوط شده نیز میتوانید استفاده کنید.
هنگام هم زدن زرده در ابتدا از دور کند و پس از مخلوط شدن از دور تند استفاده کنید چون در غیر اینصورت زرده ها به کناره های ظرف میچسبد و کیک بوی تخم مرغ میدهد.
سعی کنید موقع جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ از زرده داخل سفیده تخم مرغ نرود چون سفیده پف نمیکند.
استفاده از شکر برای ریختن روی آلبالو ها بستگی به میزان ترش بودن آلبالو است اگر آلبالو ها ترش بودن حتما روی آنها شکر بریزید چون بعد از پخت ترش تر میشوند.

این کیک بافت خیلی نرم و اسفنجی دارد و هم بصورت داغ و هم بصورت سرد خوشمزه است.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *