قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش کیک باقلوای هندی

آموزش کیک باقلوای هندی

مواد لازم:
تخم مرغ     3 عدد
شکر         یک پیمانه
روغن جامد ابکرده     نصف پیمانه
پودر نارگیل      یک و نیم پیمانه
آرد         دو پیمانه

مواد لازم برای شربت:
شکر      یک پیمانه
آب        نصف پیمانه
گلاب     یک سوم پیمانه

طرز تهیه:
تخم مرغها و شکر را مخلوط و با هم زن بزنید تا حجم آن دو برابر و کرم رنگ شود (حدود 5 دقیقه) سپس روغن ابکرده (ولرم) را اضافه و با هم زن بزنید تا یکدست شود و  پودر نارگیل را اضافه کرده و هم بزنید و در آخر آرد چند بار الک شده را افزوده و خوب مخلوط کنید و داخل قالب چرب شده به قطر 1 سانت پهن کنید و داخل فر که از یک ربع قبل با درجه 180 درجه سانتیگراد گرم شده بمدت 30 دقیقه بپزید تا زمانیکه روی کیک طلایی شود.
اگر روی کیک طلایی نشده بود،حدود 5 دقیقه گریل فر را روشن کنید.
شربت قوام امده را روی کیک بریزید تا همه جای آن شهد دار شود.روی آن پودر پسته بپاشید.بعد از یکساعت کیک را برش داده و در ظرف مورد نظر بگذارید.


?????????

طرز تهیه شربت:

برای درست شربت،شکر را در گلاب و آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و  هم بزنید تا جایی که شربت غلیظ و قوام یافته شود.


موقع ریختن شربت روی کیک اگر شربت داغ باشد کیک باید خنک شود و اگر شربت سرد باشد کیک  باید داغ باشد اگر هر دو سرد یا هر دو داغ باشد کیک باقلوا خمیر میشود.

 

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *