قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش کیک بستنی

آموزش کیک بستنی


آموزش کیک بستنی

 

مواد لازم:

کیک اسفنجی پنج تخم مرغی       یک عدد
بستنی       نیم کیلو
شکلات چیپسی     مقداری
گاناش شکلاتی برای تزیین
شکلات سفید برای تزیین


مواد لازم برای کیک اسفنجی:

تخم مرغ      5 عدد
آرد سفید     10 ق غ
شکر         10 ق غ
روغن مایع   نصف لیوان
وانیل    یک هشتم ق چ
بکینگ پودر   یک ق م


طرز تهیه کیک اسفنجی:
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده ابتدا سفیده تخم مرغ را با هم زن بزنید تا حجم ان زیادشود و پف کند و وقتی ظرف را برگردانیم نریزد و سپس زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا حجم آن دو برابر و کرم رنگ شود(حدود 5دقیقه کافیست)سپس روغن مایع را ریخته و هم بزنیدتا کاملا به خورد هم بروند و سپس سفیده زده شده را اضافه و به آرامی و بصورت دورانی هم بزنید و در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کرده و مخلوط کنید و داخل قالبی که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید ریخته و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 بمدت 45 تا 55 دقیقه بپزید(قالب 23سانتی)

برای اینکه کیک اسفنجی کاکائویی داشته باشید دو قاشق از آرد دستور کم کرده و دو قاشق پودر کاکائو اضافه کنید.
این کیک اسفنجی را داخل قابلمه و روی اجاق گاز نیز میتوانید تهیه کنید حرارت گاز باید متوسط رو به پایین باشد و رویش دم کنی بگذارید.
برای اندازه آرد و شکر اگر سایز قاشق غذاخوری شما بزرگ باشد باید اندازه ها یک قاشق سر صاف باشد در غیر اینصورت یک قاشق
 پر.


طرز تهیه کیک بستنی:
کیک اسفنجی را در یک قالب گرد 23 سانتی بپزید و سپس به اندازه یک قالب 20 سانتی دور تا دور آنرا برش بزنید تا یک حلقه در بیاید و کنار بگذارید سپس کیک که به اندازه قالب 20 سانتی در آوردید را بصورت افقی دو قسمت کنید و یک قسمت آنرا داخل قالب قرار دهید و یک قسمت کیک که بصورت حلقه در آمده را از یک طرف برش بزنید تا بصورت نوار بلند شود و درون قالب 20 سانتی روی کیک و بعنوان دیواره برای کیک شود و اضافه آنرا ببرید. سپس بستنی کمی آب شده را با کمی شکلات چیپسی مخلوط و درون قالب را پر کنید و قسمت دیگر کیک که بصورت گرد برش زده بودیم را روی کیک پر شده با بستنی قرار میدهیم و با دست کمی فشار داده و رویش را پوشانده و داخل فریزر بمدتی که بستنی کاملا بسته شود و سپس از قالب بیرون آورده و با گاناش شکلاتی و شکلات سفید تزیین کنید.


اگر کیک شما ساده بود از بستنی رنگی یا کاکائویی استفاده کنید در صورتی که کیک کاکائویی داشتید از بستنی وانیلی استفاده کنید تا تضاد رنگی داشته باشد.
برای گاناش شکلاتی 100 خامه صبحانه را روی حرارت کمی گرم کنید و 100 تا 200 گرم شکلات را درون آن ریخته هم بزنید تا شکلات آب شود و روی کیک بریزید.
من کیک را درون قابلمه و روی گاز تهیه کردم
.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *