قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / دسر / آموزش کیک تخته ای

آموزش کیک تخته ای

آموزش کیک تخته ای

طرز تهیه کیک تخته ای بینهایت خوشمزه با بافتی سبک و نرم

مواد لازم:
آرد مخصوص کیک سه پیمانه سر صاف
شکر دو پیمانه اگه کم شیرین دوست دارید یک و نیم پیمانه
روغن مایع یک پیمانه
تخم مرغ شش عدد
ماست یا شیر گرم یک پیمانه
وانیل نوک ق چ
بکینگ پودر یک ق م
گلاب نصف پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ ها و وانیل رو با همزن چهار دقیقه بزن بعد شکر رو اضاف کن و چهار دقیقه بزن تا حسابی پف کنه و کرم رنگ بشه_ حتما از کاسه با عمق زیاد استفاده کنید تا مواد کیک حسابی پف کنه، بعد از آن شیر داغ یا ماست رو اضافه کنید و ده ثانیه هم بزنید و بعد گلاب را ریخته و شش ثانیه هم بزنید اگه گلاب تو یخچال بود بزارید ب دمای محیط برسه ماست هم باید ب دمای محیط برسه و بعد روغن و شش ثانیه هم بزنید ، و در اخر هم ارد و بکینگ مخلوط شده و سه بار الک شده را طی سه مرحله و هر مرحله هفت ثانیه با هم زن هم بزنید کف قالب 25 در 35 سانت رو کاغذ روغنی پهن کنید و مواد کیک رو در مرکز قالب ریخته و اجازه دهید پهن و صاف شه . ظرف رو طبقه وسط دمای صد و هشتاد ب مدت چهل دقیقه یعنی تا زمانی ک دور کیک حسابی طلایی و خوشرنگ شه، بعد فر بالا رو روشن کنید بزارید روش طلایی شه. بعد کیک رو برگردونید روی پنجره فلزی تا حسابی خنک شه و بعد برش زده و نوش جان کنید.
اگه خواستید کاکایویی شه سه ق غ از ارد و کم کردم جاش پودر کاکائو بریزید.
شما میتونید کیک و ساده درست کنید و روش از مغز تخمه یا بادام هم استفاده کنید.
توجه کنید بخاطر وجود گلاب تو دستور اگه بیش از حد هم بزنید کیک خمیری میشه.
با شکلات سفید و تیره ابکرده کیک رو تزیین کنید.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش دسر بسکوییت مادر

ابتکاری جدید به همراه طعمی خوش برای شما . . شیر 3 لیوان دسته دار …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *