قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش کیک تر بیسکوییتی

آموزش کیک تر بیسکوییتی

مواد لازم:
کرم شانتی یک بسته
بیسکوییت یک بسته
شیر یک لیوان
سس شکلاتی نصف لیوان
شیر مقداری برای مرطوب کردن بیسکوییت

طرز تهیه:

ابتدا یک لیوان شیر سرد را با پودر کرم شانتی مخلوط وبمدت 3 دقیقه با هم زن بزنید تا فرم بگیرد.سپس با یک لیوان بیسکوییت ریز خرد شده مخلوط کنید.
کف قالب مورد نظر نایلون فریزر پهن کنید و از مخلوط کرم شانتی مقداری کف ظرف بریزید و صاف کرده وچند قاشق سس شکلات روی آن بمالید و بیسکویت ها را داخل شیر زده و کمی مرطوب کرده و به ترتیب روی خامه و سس بچینید و دوباره کرم شانتی و سس شکلات ریخته و بیسکوییت چیده تا تمام مواد تمام شود آخرین لایه باید کرم شانتی باشد سپس داخل یخچال بمدت 4 تا 6ساعت استراحت داده تا مواد منسجم شود و بعد داخل ظرف سرو برگردانید و نایلون فریزر را از روی کیک برداشته و با سس شکلات و خامه فرم گرفته و انواع میوه و شکلات تزیین کنید.

بجای کرم شانتی از خامه فرم گرفته هم میتوانید استفاده کنید.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی گل رز هندی

مواد لازم: شیر دو لیوان آرد سفید دو لیوان نمک نوک قاشق روغن جامد یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *