قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش کیک تیرامیسو

آموزش کیک تیرامیسو

آموزش کیک تیرامیسو

آموزش کیک تیرامیسو


مواد لازم کیک :
تخم مرغ  4 عدد
شکر 150 گرم(یک لیوان سرخالی)
آرد ذرت سفید 50گرم (یک فنجان سرخالی)
آرد سفید 100گرم (یک لیوان سرخالی)
بکینگ پودر 1/2 ق چ

مواد لازم کرم :
آب جوش 3/4 لیوان
قهوه فوری 1 ق س
خامه فرم گرفته 150 گرم (یک لیوان)
پودر شکر  30 گرم( 1ق س پر)
پنیر ماسکارپونه 250 گرم(یک لیوان)
خامه فرم گرفته اضافه برای تزیین  250 گرم ( دو لیوان)

طرز تهیه:
قالب مستطیل 10در20 سانتی متری را با کاغذ روغنی بپوشانید.فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
تخم مرغها را با شکر با هم زن برقی بمدت 10 دقیقه بزنید تا کاملا پوک و حجیم شود.
سپس آرد,آردذرت,بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده روی مواد تخم مرغی الک کنید و خوب مخلوط کنید.
مواد را داخل قالب آماده ریخته و در فر بمدت 40 دقیقه بپزید.
سپس از فر خارج کرده داخل قالب خنک کنید.
از قالب جدا کرده و از ارتفاع بصورت سه لایه مساوی برش دهید و یک چهار از قهوه رقیق شده را کنار بگذارید.
روی هر لایه را با مخلوط آب جوش و قهوه برس بزنید و سطح آن را با کرم بپوشانید.
سه لایه کیک را به همین روش روی هم قرار داده و در آخر با خامه فرم گرفته اضافه سطح و دیواره های کیک را پوشش دهید.
روی کیک را با شکلات آب شده میتوانید تزیین کنید و بمدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.

طرز تهیه کرم:
پنیر را با پودر شکر مخلوط و یک چهارم از قهوه رقیق شده را به آن اضافه کرده و خامه فرم گرفته را نیز داخل آن ریخته مخلوط نمایید. کرم برای مصرف آماده است.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *