قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش کیک دارچینی

آموزش کیک دارچینی

مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
شکر یک و نیم پیمانه
چای(دم کرده و سرد شده) نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل‏ 1/4 قاشق چای خوری
آرد 2.5 پیمانه
بیکینگ پودر 2قاشق چای خوری

طرز تهیه:
تخم‌مرغ‌ها و وانیل را با همزن برقی خوب میزنیم و شكر را كم كم در حین هم زدن اضافه میكنیم تا حجیم و سبك و کرم رنگ شود.
چای، شیر و روغن را نیز اضافه كرده و با سایر مواد مخلوط می‌كنیم. آرد را همراه با بیكینگ‌پودر الك كرده، به مواد می افزاییم و خوب هم میزنیم تا مواد یك دست و بدون گلوله آرد به دست آید.
مواد را در قالبی كه چرب كرده و كمی آردپاشی كرده‌ایم، ریخته و آن را در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد به مدت حداقل 40 دقیقه تا 60 دقیقه می‌گذاریم تا بپزد. پس از پخت روی آن را با پودر شكر و دارچین مخلوط شده تزیین می‌كنیم.

اگر از قالب سیلیكونی استفاده می‌نمایید آن را چرب نكنید، چون بعد از این كه كیك پخت، به راحتی از آن جدا می‌شود.
اگر هم زن برقی ندارید مواد را داخل مخلوط كن بریزید و در آن مواد كیك را آماده كنید.
بهترین ماده برای سرو به همراه این كیك چای دارچینی است.
بهتر است بعد از مخلوط كردن مواد آنها را با لیسك كمی مخلوط كنید تا صاف و یكدست شودند.
اگر دوست دارید این كیك را روی گاز طبخ كنید ولی حتما روی آن دمكنی بگذارید و شعله را بسیار ملایم كنید و پس از طبخ یك طرف آن را برگردانید.

 

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی گل رز هندی

مواد لازم: شیر دو لیوان آرد سفید دو لیوان نمک نوک قاشق روغن جامد یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *