قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش کیک دانمارکی کادویی

آموزش کیک دانمارکی کادویی

آموزش کیک دانمارکی کادویی

آموزش کیک دانمارکی کادویی

مواد لازم:
کیک اسفنجی سه تکه(اندازه هر تکه 10در5سانت)
خمیر دانمارکی
مارمالاد زردآلو یک لیوان
گلاب دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
ابتدا خمیر دانمارکی را روی کاغذ روغنی با وردنه نازک باز کنید و روی یک تکه کیک کمی گلاب بپاشید و مارمالاد بمالید و از طرف مارمالادی روی خمیر قرار دهید  دوباره کمی گلاب بپاشیدو مارمالاد بمالید و یک تکه کیک رویش قرار دهید و دوباره  روی کیک مارمالاد بمالید و تکه سوم کیک را رویش قرار دهید و مارمالاد بمالید و خمیر را روی کیکها بکشید تا همه جای کیک با خمیر پوشانده شود و سپس  باقیمانده خمیر را قالب زده و روی کیک دانمارکی را تزیین کنید و رویش زرده تخم مرغ و زعفران بمالید و کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با درجه 180بمدت نیم ساعت و تا زمانی که روی نان طلایی شود و بعد از پخت تا گرم هست با برس کمی شربت بمالید تا کمی نرم و براق شود.

این کیک را بصورت گرد نیز میتوانید درست کنید.
هر نوع مارمالاد دلخواه را میتوانید جایگزین کنید.


از هر نوع کیک بدلخواه داخل خمیر میتوانید استفاده کنید.ولی کیک اسفنجی مناسب تر هست.

این کیک برای کادو دادن مناسب هست.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *