قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش کیک سرخ کردنی ( تابه ای )

آموزش کیک سرخ کردنی ( تابه ای )

آموزش کیک سرخ کردنی ( تابه ای )

آموزش کیک سرخ کردنی ( تابه ای )


مواد لازم:
یک عدد تخم مرغ
5ق غ پودر قند
1/4ق چ وانیل
1ق چ بکینگ پودر
1/4پیمانه شیر
2ق غ روغن مایع
یک پیمانه آرد
2قاشق روغن برای سرخ کردن کیک

طرز تهیه :
پودر قند و تخم مرغ و وانیل را مخلوط و خوب هم میزنیم (2تا3دقیقه)و شیر را اضافه کرده و کمی هم زده آرد و بکینگ پودر را هم اضافه و مخلوط میکنیم در آخر روغن مایع را افزوده و خوب هم زده تا یکدست شود.
روغن را درون تابه نچسب ریخته و وقتی داغ شد مایه کیک را میریزیم و دو طرف ان را سرخ میکنیم.(مانند کوکو)
حرارت زیر تابه باید ملایم باشد تا کیک نسوزد وقتی مایه را ریختیم صبر میکنیم تا یکطرف ان سرخ شود و رویش بسته شود بعد برمیگردانیم.
این کیک بیست دقیقه ای آماده میشود و طعم ان با بقیه کیک ها فرقی ندارد.

کیک تا گرم هست رویش شربت یا عسل با برس میکشیم و با پودر نارگیل,دارچین,پودرپسته,…….تزیین میکنیم.

آموزش کیک سرخ کردنی ( تابه ای ) آموزش کیک سرخ کردنی ( تابه ای )

 

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *