قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش کیک کاکائو با پودینگ شکلاتی

آموزش کیک کاکائو با پودینگ شکلاتی

مواد لازم:
تخم مرغ                  دو عدد
شکر                        نصف لیوان
روغن مایع               نصف لیوان
شیر                        نصف لیوان
پودر کاکائو             دو قاشق چایخوری
آرد سفید                 یک ونیم لیوان
بکینگ پودر             دو قاشق چایخوری
وانیل شکری           یک قاشق چایخوری


مواد لازم برای پودینگ شکلاتی:

آرد سفید           یک قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت      یک قاشق غذاخوری
پودر کاکائو        یک قاشق غذاخوری
شیر                  دو لیوان
وانیل                نوک قاشق
شکر                 نصف لیوان سر خالی

طرز تهیه:
فر را از قبل روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را با  همزن بزنید تا کرم رنگ شده و حجمش دو برابر شود. روغن و بعد شیر را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر و کاکائو را با هم مخلوط و الک کنید،سپس به مایه اضافه کرده و به صورت دورانی و آرام مخلوط کنید.
مایه آماده شده را داخل قالب تارت که با روغن،چرب و آرد پاشی شده بریزید و در فری که از قبل گرم شده بمدت 20 دقیقه بپزید.

برای اینکه مطمئن شوید کیک پخته چنگال تمیزی رو داخل کیک فرو ببرید وقتی خارج کردید و چیزی به آن نچسبید یعنی کیک پخته.


برای تهیه پودینگ شکلاتی تمام مواد پودینگ بجز وانیل را با هم مخلوط و روی حرارت هم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود(5 تا10)و در آخر وانیل را اضافه کرده و وقتی خنک شد روی کیک بریزید.

????????????


کیک آماده شده را روی سیمی برگردانید تا خنک شود و وسط آن را با پودینگ شکلاتی پر کرده و تزیین کنید.وبمدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.


از پودینگ شکلاتی آماده نیز میتوانید استفاده کنید.


????????????


قالب این کیک،قالب تارت هست که وسط آن کمی برجسته هست که موقع بر گرداندن  وسط کیک گود و توخالی میشود که با پودینگ پر میشود.

اگر قالب تارت شما کوچک است با نصف مواد کیک را آماده کنید.

 

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *