قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش کیک شکلاتی بی بی

آموزش کیک شکلاتی بی بی

کیک شکلاتی بی بی

آموزش کیک شکلاتی بی بی


مواد لازم:


آرد سفید                  2 پیمانه
 پودر کاکائو              1/2پیمانه
بکینک پودر               2ق چ
جوش شیرین           1/2ق چ
نمک                        1/4ق چ
پودر نسکافه            1 ق چ
پودر شکر                1 و 1/2پیمانه
تخم مرغ                 2 عدد
شیر                        1 پیمانه
روغن مایع              1/2پیمانه
وانیل                     1/2ق
آب جوش               1/2پیمانه

 

طرز تهیه.
اول مواد خشک که شامل( آرد و کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک و شکر) هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر راروشن می کنیم روی دمای 170 درجه یا 350 درجه فارنهایت میزاریم تا گرم بشه. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. هم زن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه می کنیم. اگه مایع به دست اومده به نظرتون رقیقه نگران نباشید هیچ مشکلی پیش نمیاد. حالا دوتا قالب کیک 22 سانتی رو که چرب کردید را بیارید و مایع کیک رو مساوی توی هردو بریزید. اگه فقط یه قالب دارید هیچ اشکالی نداره بعدا می تونید کیک رو دو لایه ببرید ولی باید مواظب باشید خورد نشه.
حالا قالب ها رو توی طبقه وسط فر میزاریم حدود 30 تا 35 دقیقه طول می کشه تا کاملا بپزه. یه خلال دندون تمیز رو وسط کیک فرو ببرید اگه تمیز بیرون اومد کیک آمادست. یادتون باشه قبل از 20 دقیقه در فر رو باز نکنید وگرنه پف نمی کنه. وقتی کیک ها پخت، از فر بیرون بیارید ده دقیقه صبر کنید تا خنک بشه بعد از قالب خارجش کنید و روی توری سیمی بزارید تا خنک بشه. بین دولایه می تونید از خامه یا کرم گاناش یا نوتلا استفاده کنید و روی کیک رو هم می تونید باز با خامه یا گاناش یا سس شکلات بپوشانید و با کیک پودر شده یا شکلات رنده شده تزیین کنید.


برای درست کردن گاناش مقدار مساوی خامه صبحانه وشکلات تخته ای را روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکلات کاملا حل شود و یکدست شود و در صورت دلخواه کمی وانیل هم اضافه کنید.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *