قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش کیک شکلاتی خیس

آموزش کیک شکلاتی خیس

 

 

مواد لازم:
آرد سفید            دو لیوان
تخم مرغ            4عدد
شکر                   یک لیوان
پودر کاکائو          3 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر          2 قاشق مرباخوری
شیر                    یک لیوان
روغن مایع           نصف لیوان

مواد لازم برای سس شکلات:
شیر                        دو و نیم لیوان
شکر                        5 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو               2 قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای        3قاشق غذاخوری
روغن مایع               یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
تخم مرغ و شکر را با هم زن خوب مخلوط کنید تا حجم آن دو برابر و کرم رنگ شود(حدود 3دقیقه) سپس روغن مایع را اضافه و خوب هم زده و شیر را اضافه کنید و در مرحله آخر آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط و درون مایه الک کنید و مخلوط کنید و داخل ظرف پیرکس که چرب کرده اید بریزید و در فر 180 درجه سانتیگراد که از یک ربع قبل گرم کرده اید بگذارید و حدود 40 دقیقه بپزید .سپس از فر بیرون بیاورید تا کاملا خنک شود و آنرا برش بزنید و با یک سیخ چوبی داخل هر قسمت را سوراخ کنید و سپس سس شکلات را که ولرم هست روی کیک بریزید و بگذارید خنک شود.

طرز تهیه سس شکلات:
شکر و پودر کاکائو را مخلوط و شیر را اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر داخل شیر حل شود لازم نیست شیر بجوشد ،وقتی شیر داغ شد حرارت را خاموش کنید و روغن مایع و شکلات را بریزید و هم بزنید تا شکلات کاملا داخل مایع حل شود.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *