مواد لازم:
آرد سفید دو لیوان
تخم مرغ 4عدد
شکر یک لیوان
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
شیر یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
مواد لازم برای سس شکلات:
شیر دو و نیم لیوان
شکر 5 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای 3قاشق غذاخوری
روغن مایع یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
تخم مرغ و شکر را با هم زن خوب مخلوط کنید تا حجم آن دو برابر و کرم رنگ شود(حدود 3دقیقه) سپس روغن مایع را اضافه و خوب هم زده و شیر را اضافه کنید و در مرحله آخر آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط و درون مایه الک کنید و مخلوط کنید و داخل ظرف پیرکس که چرب کرده اید بریزید و در فر 180 درجه سانتیگراد که از یک ربع قبل گرم کرده اید بگذارید و حدود 40 دقیقه بپزید .سپس از فر بیرون بیاورید تا کاملا خنک شود و آنرا برش بزنید و با یک سیخ چوبی داخل هر قسمت را سوراخ کنید و سپس سس شکلات را که ولرم هست روی کیک بریزید و بگذارید خنک شود.
طرز تهیه سس شکلات:
شکر و پودر کاکائو را مخلوط و شیر را اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر داخل شیر حل شود لازم نیست شیر بجوشد ،وقتی شیر داغ شد حرارت را خاموش کنید و روغن مایع و شکلات را بریزید و هم بزنید تا شکلات کاملا داخل مایع حل شود.