قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش کیک شیرداغ داخل نان بستنی

آموزش کیک شیرداغ داخل نان بستنی

مواد لازم :

آرد الک شده یک پیمانه

شکر یک پیمانه سرخالی

بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری

گلاب دو قاشق غذا خوری

نمک یک چهارم قاشق چای خوری

کره یک چهارم پیمانه

شیر نصف پیمانه

تخم مرغ دو عدد

طرز تهیه:
اول مواد کیک رو نیم ساعت زودتر بگذارید بیرون یخچال تا به دمای محیط برسد.
فر رو با درجه 165 سانتیگراد گرم کنید.
تخم مرغ رو با شکر در همزن با دور تند بزنید تا پف و حجم دار بشه و کرم رنگ در این فاصله در ظرفی روی حرارت کره رو آب کرده شیر رو به کره اضافه کنید بگذارید جوش بیاد یعنی فقط حباب ها از اطراف ظرف دیده بشه نه جوش کامل.
در اخرای کار قبل از اینکه از روی حرارت بردارید گلاب رو هم بهش بزنید. حالا این مایع داغ رو کم کم به تخم مرغ در حال زدن اضافه کنید با دور کند همزن همزمان بزنید و مایع رو اضافه کرده خیلی آهسته، آرد و بیکینگ پودر+ نمک رو چند بار الک کنید و به مایه در سه مرحله اضافه کنید همزن همچنان در حال زدن باشه در دور کند. وقتی مواد مخلوط شد مایه رو درون نان های بستنی ریخته و نان های پر شده را داخل سینی فر چیده و در فر گرم شده بمدت 45 تا یک ساعت بپزید(تا زمانیکه روی کیک طلایی شود).

اگر نخواستید کیک را داخل نان بستنی بریزید میتوانید داخل هر قالبی که دوست دارید بپزید.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی گل رز هندی

مواد لازم: شیر دو لیوان آرد سفید دو لیوان نمک نوک قاشق روغن جامد یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *