قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش کیک میوه

آموزش کیک میوه

مواد لازم:
کره               50 گرم
شکر               2/3 لیوان سرخالی
روغن مایع      یک قاشق غذاخوری
ماست           یک قاشق غذاخوری سر پر
تخم مرغ       2عدد
وانیل            1/8 قاشق چایخوری
بکینگ پودر    1 قاشق چایخوری
آرد                یک لیوان سرپر
رنده پوست لیمو ترش یا پرتقال          یک قاشق چایخوری
میوه بدلخواه


طرزتهیه:
ابتدا کره و روغن مایع و شکر را بمدت 5 دقیقه با هم زن خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ شود سپس ماست و وانیل و پوست پرتقال رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید، یک تخم مرغ اضافه و خوب هم بزنید سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید و  حسابی هم بزنید.
اگر مواد تان بریده بریده شد نگران نباشید.
سپس آرد و بکینگ پودر الک شده را به مایه افزوده و پس از مخلوط شدن داخل قالب که کف آن کاغذ روغنی گذاشته اید بریزید و با پشت قاشق روی مایه  کیک را صاف کنید( مایه کیک کمی سفت هست) و از انواع میوه های برش خورده مثل نارنگی،سیب،کیوی،موز و دانه های انار روی مایه بچینید و روی میوه ها دو قاشق شکر بپاشید و داخل فری که از یک ربع قبل گرم شده با درجه 180 بمدت تقریبی 45 دقیقه بپزید.

بعد از پخت روی کیک شربت یا عسل بمالید تا میوه ها براق شود و خشک نشوند.
میوه ها را موقع گذاشتن روی مایه کیک فشار ندهید چون ته ظرف میرود.
از هر میوه ای میتوانید استفاده کنید ولی زیاد آبدار نباشد.
بجای ماست از خامه هم میتوانید استفاده کنید.

 


????????????

 

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *