قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش کیک هویج گردو

آموزش کیک هویج گردو

طرز تهیه کیک هویج گردو

آموزش کیک هویج گردو


مواد لازم:

تخم مرغ            4عدد
شکر                   یک لیوان
هویج رنده شده   دو لیوان
آرد سفید            دو لیوان
روغن مایع          یک لیوان سرخالی
مغز گردوی خرد شده     نصف لیوان
وانیل                 نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر        یک قاشق چایخوری
پودر هل             نصف قاشق چایخوری
پودر دارچین(بدلخواه)   یک قاشق چایخوری


طرز تهیه:

هویج ها را شسته و پوست کنده و رنده کنید و با دست هویج های رنده شده را بفشارید تا آب هویج گرفته شود،حدود دو لیوان هویج رنده شده که آب آن گرفته شده باید داشته باشید.

تخم مرغها را با شکر و وانیل حدود 7 دقیقه با هم زن بزنید تا حجم آن دو برابر و رنگش سفید و کشدار بشود سپس روغن مایع را اضافه کرده و 30 ثانیه هم بزنید و در مرحله بعد آرد مخلوط شده با بکینگ پودر و پودر هل را درون مواد الک کنید و بصورت دورانی و آرام مخلوط کرده و در آخر هویج رنده شده و گردو را اضافه کنید و داخل قالب را چرب کرده و کمی آرد کف قالب بپاشید و مایه کیک را داخل قالب بریزید (مایه کیک بایدتا نصف قالب را  پر کند) و درون فر 180 درجه که از یک ربع قبل گرم شده بمدت 50 دقیقه بپزید.
10 دقیقه مانده به آخر پخت با فرو کردن خلال دندان یا چنگال مطمئن شوید که کیک پخته(اگر خلال دندان یا چنگال بعد از فرو کردن داخل کیک تمیز بود و چیزی بهش نچسبید کیک پخته) و بعد از پخت فر را خاموش کرده بگذارید کیک داخل فر خاموش خنک شود و سپس بیرون بیاورید و با پودر دارچین و پودر قند تزیین کنید.


دارچین را میتوانید داخل کیک هم بریزید فقط رنگ کیک تیره خواهد شد.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *