قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش کیک کدو حلوایی

آموزش کیک کدو حلوایی

 

مواد لازم:
تخم مرغ       3عدد
شکر              یک و یک چهارم لیوان
دارچین          یک قاشق غذاخوری
ماست            4 قاشق غذاخوری
روغن مایع      نصف لیوان
کره یا روغن    نصف لیوان
آرد                2لیوان
بکینگ پودر    یک قاشق غذاخوری
پوره کدو حلوایی   سه چهارم لیوان
گردوی خرد شده    نصف لیوان


 


طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر و دارچین را  هم بزنید تا حجم آن دو برابر شود (حدود5دقیقه)
سپس روغن مایع و روغن جامد آبکرده را اضافه و مخلوط کنید و ماست و پوره کدو حلوایی را هم افزوده و هم بزنید تا مایه یکدست شود و در اخر آرد و بکینگ پودر را داخل مایه الک کنید و گردوی خرد شده را هم افزوده و داخل قالب چرب کرده  بریزید و داخل فری که از یک ربع قبل با  180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید بمدت 45 دقیقه بگذارید تا بپزد.
وقتی کیک پخت بعد از اینکه کاملا خنک شد از قالب خارج کنید.

???????????


برای تهیه پوره کدو حلوایی ،کدو حلوایی را بعد از پوست کندن و خرد کردن با مقدار خیلی کم آب بپزید تا پخته شود و آب آن کاملا کشیده شود و بعد میکس کنید.

کره یا روغن جامد آبکرده را بگذارید خنک شود سپس به مایه کیک اضافه کنید.

برای اینکه گردو به ته قالب نرود با یک قاشق آرد مخلوط کنید و یا بعد از ریختن مایه داخل قالب رویش بریزید تا زمان پخت داخل کیک برود.


مقدار کدو را بیش از اندازه دستور نریزید چون کیک خمیر میشود.


برای اینکه کیک بعد از پخت از قالب براحتی خارج شود کف قالب را بعد از چرب کردن آرد پاشی کنید و سپس مایه کیک را بریزید.

اگر مقدار پوره کدو حلوایی تان زیاد آمد آنرا بسته بندی کنید و داخل فریزر نگهداری کنید.

 

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *