قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / غذای اصلی / آموزش کیک گوشت

آموزش کیک گوشت

مواد میانی:
نمک و فلفل و ادویه   به اندازه
پنیر پیتزا    1لیوان
رب گوجه ‌فرنگی   1 قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای  1عدد
قارچ   10عدد
گوشت چرخ کرده   300 گرم
پیاز درشت 1 عدد

 


????????????????????????

@ashpazman
مواد لازم برای خمیر:
نمک و فلفل    به اندازه
بیکینگ پودر   2 قاشق مربا خوری
روغن   نصف لیوان
آرد الک شده  2لیوان
ماست‏   1 لیوان
تخم مرغ   4 عدد
 
????????????

طرز تهیه:
 تخم مرغ را با نمک و فلفل و روغن با همزن خوب بزنید .سپس ماست و بیکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید .و در نهایت آرد الک شده رو کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
 طرز تهیه مواد میانی:
 پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت دهید.گوشت را اضافه کرده و زردچوبه بزنید.آب گوشت که گرفته شد رب گوجه را اضافه کنید و نمک و ادویه بزنید.فلفل دلمه و قارچ را هم اضافه کنید و خوب تفت  دهید(مثل مواد ماکارونی)
کف یه قالب متوسط رو کاغذ روغنی بذارید و دیواره رو چرب کنید نصف خمیر رو بریزید
 مواد روبه آرومی روی خمیر پهن کنید و روی اون نصف پنیر رو بریزید  .بقیه خمیر را هم به آرامی روی مواد بریزید و صاف کنید بقیه پنیر را هم روی کیک میریزیم.
 فر ر از قبل گرم کردیم.مواد رو به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد داخل فر میذاریم تا  خمیر خوب بپزه و تا حدودی پف بکنه
میتونید چند دقیقه گریل فر رو هم درپایان روشن کنید تا پنیر برشته شود
 اجازه بدید دمای کیک کمی پایین بیاد و اونو به ظرفتون انتقال بدید و روشو با هرچیزی که خواستید تزئین کنید.

من با سیب زمینی آبپز و له شده که با کمی کره و یک عدد خیارشور رنده شده و زردچوبه و نمک و فلفل مخلوط شده بود با قیف و ماسوره تزیین کردم.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش خوراک گوشت و سیب زمینی

مواد لازم: گوشت چرخ کرده            نیم کیلو پیاز متوسط                    دو عدد هویج خام رنده شده        …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *