قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / غذای اصلی / آموزش ته چین خوزستانی

آموزش ته چین خوزستانی

ته چین خوزستانی

ته چین خوزستانی

مواد لازم برای ته چین خوزستانی:

مرغ                                                       500گرم

پیاز                                                        1عدد

نمک و فلفل                                           به میزان لازم

ماست چکیده                                          300گرم

زعفران دم کرده                                       به میزان لازم

زرده تخم مرغ                                          2عدد

لپه                                                        1/3پیمانه

برنج                                                       1لیوان

شوید و جعفری خرد شده                          150گرم

روغن حیوانی و مایع                                 به میزان لازم

طرز درست کردن ته چین خوزستانی:

ابتدا مرغ را بشویید و همراه با پیاز،نمک و فلفل بپزید تا به اندازه 2تا3 قاشق آب داشته باشد.

استخوان های مرغ را جدا کرده و نسبتا درشت خرد کنید. آب مرغ را با ماست،زعغران و زرده های تخم مرغ مخلوط کنید.

لپه را بپزید و آبکش کنید. برنج را با ماست و زعفران مخلوط کنید. نصف مواد را با جعفری،شوید و لپه مخلوط کنید.

مخلوط روغن مایع و حیوانی را کف قابلمه داغ کنید و مخلوط برنج و ماست بدون سبزی را ته دیگ بریزید.

مرغ ها را روی برنج ریخته و سطح برنج را صاف کنید و مخلوط برنج و سبزی و لپه را روی آن بریزید و صاف کنید و ته چین را در فر یا روی شعله مناسب بپزید و دم کنید. بعد از 1تا یک و نیم ساعت ته چین آماده را در ظرف مناسب برگردانید و سرو کنید.

 

  به کانال تلگرام آشپزمن (https://telegram.me/ashpazman ) بپیوندید.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش خوراک گوشت و سیب زمینی

مواد لازم: گوشت چرخ کرده            نیم کیلو پیاز متوسط                    دو عدد هویج خام رنده شده        …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *