قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / غذای اصلی / خورشت قیمه بادمجان

خورشت قیمه بادمجان

خورشت قیمه بادمجان

خورشت قیمه بادمجان

مواد لازم
گوشت خورشتی خرد شده  ۲ فنجان
لپه  ۱ فنجان
پیاز   ۱عدد
گوجه فرنگی  ۱ عدد
روغن   ۲ فنجان
زعفران   به مقدار لازم
بادمجان  ۱ کیلو گرم
رب گوجه فرنگی  ۲ قاشق غذاخوری
غوره  ۱ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی  ۴ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه    به مقدار لازم

طرز تهیه
 یک عدد پیاز کوچک را با نصف فنجان روغن سرخ کرده، کمی زردچوبه به آن اضافه ‌کنید.
لپه را بشویید، به پیاز داغ اضافه کنید و تفت ‌دهید تا بعد از پختن، لپه‌ها له نشود.
 گوشت، نمک، فلفل و در صورت دلخواه زعفران را اضافه و تفت دهید.
 لیمو عمانی یا غوره و سه الی چهار لیوان آب را اضافه کنید؛ در ظرف را بگذارید، با حرارت کم بپزید تا بعد از حدود دو ساعت خورش نیم پز شود.
 بادمجان‌ها را پوست بکنید، وسط آن‌ها را برش بزنید و با یک و نیم فنجان روغن سرخ کنید. سپس روغن بادمجان‌ها را جدا وداخل روغن رب را تفت داده و به همراه بادمجان ها داخل خورشت میریزید تا یکساعت دیگرخورشت بجوشد.
 خورش قیمه و
بادمجان‌های جا افتاده را در ظرف بکشید تا خورشت آماده پذیرایی شود.
 گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ کرده روی خورشت میریزیم.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش خوراک گوشت و سیب زمینی

مواد لازم: گوشت چرخ کرده            نیم کیلو پیاز متوسط                    دو عدد هویج خام رنده شده        …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *