قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / پیش غذا / شوربای ماش

شوربای ماش

آموزش شوربای ماش

آموزش شوربای ماش

مواد لازم برای شوربای ماش:

بلغور گندم                                       1لیوان

ماش                                               1لیوان

پیاز داغ                                            1لیوان

رب                                                 2قاشق سوپ خوری

مرزه خشک                                       1قاشق مربا خوری

نعناع خشک                                      نصف قاشق مربا خوری

ریحان خشک                                    نصف قاشق چای خوری

پیازچه خرد شده                               1قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل و زردچوبه                      به میزان لازم

آلو                                                 10 عدد

آب غوره                                        نصف استکان

آب                                               به میزان لازم

طرز درست کردن شوربای ماش:

بلغور گندم و ماش را از شب قبل خیس میکنیم سپس هر دو را خوب می پزیم و پیاز داغ که با رب تفت داده ایم  اضافه می کنیم.

و بعد آلو خیس خورده را اضافه می کنیم می گذاریم به مدت نیم ساعت بجوشد در آخر سبزیجات خشک شده و پیازچه را اضافه ، نمک و فلفل آن را اندازه می کنیم و بعد از بیست دقیقه که جوشید آب غوره را اضافه کرده یکی دو جوش که زد از روی حرارت برمیداریم غلظت این شوربا مثل آش است.

 

 

 

 

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش نان رول اسفناج

مواد میانی: اسفناج                        نیم کیلو فلفل دلمه ای رنگی        یک عدد ژامبون گوشت              150 گرم …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *