قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / شیرینی نخودچی

شیرینی نخودچی

شیرینی نخودچی

شیرینی نخودچی

مواد لازم:
یک و نیم پیمانه آرد نخودچی
نصف پیمانه پودر قند
یک چهارم پیمانه روغن جامد(روغن لادن طلایی)
یک قاشق چایخوری پودر هل
یک عدد زرده تخم مرغ

طرز تهیه:
پودر قند و روغن را با هل مخلوط و خوب هم بزنید.
سپس زرده تخم مرغ را اضافه دوباره هم بزنید و در آخر آرد نخودچی را ریخته و مخلوط کرده و چرخ کنید و با دست ورز دهید تا خمیر جمع شود( اگر خمیر حالت پودری داشت دو تا سه قاشق روغن مایع استفاده کنید در حدی اضافه کنید که خمیر جمع شود و حالت پودری خود را حفظ کند)
بعد خمیر را به قطر نیم تا یک سانتیمتر باز کرده و قالب بزنید و رویش را با خلال پسته یا خرفه تزیین کنید.
فر را از یک ربع قبل گرم کنید و شیرینی را با درجه 170 و به مدت 15تا20دقیقه بپزید.
وقتی از فر در آوردید صبر کنید تا شیرینی ها خنک شود بعد بردارید.
اگر خواستید مواد اولیه را چند برابرکنید زرده تخم مرغ همان یک عدد است و تغییری نمی کند.


در بعضی دستور های شیرینی نخودچی زرده تخم مرغ ندارد و اگر خواستید زرده نریزید باید به خمیر شیرینی 24ساعت بیرون از یخچال استراحت بدهید.


از یک قاشق زعفران حل شده درصورت دلخواه استفاده کنید.

از این مقدار مواد 30تا35عددشیرینی درست میشود.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *