قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / پیش غذا / طرز تهیه حلیم

طرز تهیه حلیم

طرز تهیه حلیم

مواد لازم
گندم پوست کنده     نیم کیلو
گوشت مرغ یا گوسفند بدون استخوان    200 گرم
نمک و زردچوبه      به میزان لازم
پیاز یک عدد


مواد لازم برای تزیین:
روغن,دارچین و پودر شکر

طرز تهیه
گندم را بمدت 3 ساعت خیس کنید.
بعد از صاف کردن گندم,آنرا با گوشت و پیاز و مقداری نمک و زردچوبه و دو لیتر آب در قابلمه روی حرارت قرار دهید و بعد از جوشیدن,روی حرارت ملایم به مدت 3 ساعت بپزید
پس از پخته شدن ,آنرا با گوشکوب برقی یا مخلوط کن,مخلوط کرده و بعد در ظرف بکشید و با مخلوط یک قاشق روغن گرم و دارچین تزیین کنید و در صورت دلخواه رویش پودر شکر بریزید.

 

برای تزیین حلیم از کنجد,خلال پسته,خلال بادام و گردوی خرد شده میتوانید استفاده کنید.


 

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش نان رول اسفناج

مواد میانی: اسفناج                        نیم کیلو فلفل دلمه ای رنگی        یک عدد ژامبون گوشت              150 گرم …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *