قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / طرز تهیه شیرینی بال فرشته

طرز تهیه شیرینی بال فرشته

 شیرینی بال فرشته

طرز تهیه شیرینی بال فرشته

مواد لازم:
آرد                      180 گرم (یک و یک پنجم لیوان)
کره سرد              220 گرم(یک لیوان)
ماست خامه ای     یک دوم لیوان (125 میلی لیتر )
دارچین      حدود 6 قاشق سوپخوری
شکر          حدود 6 قاشق سوپخوری


طرز تهیه:

کره سرد را تکه تکه کرده وبا آرد  داخل دستگاه غذاساز ریخته و مخلوط کنید تا به حالت خرده نان در آید.ماست خامه ای را به دستگاه غذاساز اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر شود.
خمیر آماده را به 4 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را داخل کاغذ روغنی گذاشته و ببندید و حداقل 4 ساعت یا یک شب،داخل یخچال قرار دهید.
سپس هر قسمت از خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به شکل مستطیل با ابعاد 12 در 30 سانت باز کرده و روی کاغذ روغنی قرار دهید و روی آن کمی دارچین و شکر بپاشید.وسط عرض مستطیل ،خط فرضی در نظر گرفته و خمیر را را از دو طرف طول مستطیل به سمت وسط خمیر،رول کنید به طوری که از دو طرف به خط فرضی وسط برسد.
خمیر رول شده آماده را به مدت 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید و سپس با چاقوی تیز،برشهایی به ضخامت 2 سانتی متر بزنید.
شیرینی های آماده را روی سینی فر با فاصله چیده و در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد بمدت 12 تا 15 دقیقه قرار دهید.

 

این خمیر قبل از استراحت در یخچال چسبنده است و پس از استراحت در یخچال چسبندگی خمیر از بین میرود لذا از افزودن آرد اضافی به خمیر بپرهیزید تا لطافت خمیر از بین نرود.

 

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *