قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / طرز تهیه شیرینی زعفرانی

طرز تهیه شیرینی زعفرانی

آموزش شیرینی زعفرانی

طرز تهیه شیرینی زعفرانی

مواد لازم:
کره                       200گرم(یک پیمانه)
زعفران دم کرده      یک قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ        دو عدد
آرد                      دو ونیم پیمانه
پودر قند               نصف پیمانه
مارمالاد              به میزان لازم

طرز تهیه:
کره را بیرون از یخچال گذاشته تا نرم شود و با پودر قند مخلوط و خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود.زرده تخم مرغها را اضافه کنید و دو تا سه دقیقه با همزن برقی بزنید.سپس زعفران دم کرده را اضافه کرده و مخلوط کنید و در آخر آرد را تا جایی که خمیر بدست نچسبد به مخلوط اضافه کنید و از خمیر به اندازه گردو برداشته و گرد کنید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته اید بچینید و روی شیرینی ها مقداری مارمالاد بمالید و داخل فر از قبل گرم شده با درجه 175 سانتیگراد بمدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید.
بعد از پخت شیرینی روی آنها پودر پسته بریزید.

 

اگر روغن جامد را جایگزین کره کردید مقدار روغن جامد را170 گرم بگیرید.

شیرینی زعفرانی

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *